Ha megtudnád, hogy a kedvenc énekesed/színészed meleg, ugyanúgy imádnád és rajonganál érte mégha tudod is, hogy az minimális esélyed is elszállt?
Figyelt kérdés
Én épp most tudtam meg, hogy a kedvenc énekesem Olly Murs és a kedvenc színészem Skylar Astin is meleg :S2013. aug. 23. 00:05
1/19 anonim válasza:
MICSODAAAAA? OLLY MURS MELEG??? Ez komoly? :o
Egyébként persze, hogy ugyanúgy imádom! Adam Lambertet is nagyon szeretem, pedig meleg. :) De kétségkívül óriási tehetség!
2/19 A kérdező kommentje:
Bizony Olly Murs meleg :S én is sokkolva vagyok, de ez van. Nem tehetünk semmit :/ pedig nagyon helyes... Miért kell minden helyes pasinak melegnek lenni? :'(
2013. aug. 23. 00:22
3/19 anonim válasza:
Ja, mert volt valos eselyed naluk? :D
Amugy koszonjuk a melegeknek, tobb lany jut nekem.
4/19 A kérdező kommentje:
Hát volt úgy 0,000000000000000000001% esélyem nála :DD de így lecsökkent 0%-ra :'( de nem baj, attól még irtó cuki *-* talán egy nap :))
2013. aug. 23. 00:39
5/19 anonim válasza:
Igen, talan egy nap megjon az eszed..
6/19 anonim válasza:
való világban éljünk emberek!
miféle minimális esély????????????????????
7/19 A kérdező kommentje:
A remény hal meg utoljára ;)
2013. aug. 23. 01:23
8/19 anonim válasza:
Egyiket se ismertem. Rákerestem mindkettőre google-ön. Elég csak az első képet megnézni, mindkettőnél egyértelmű. NPH is búza, de attól még jó szinész, igy ő oké :D A BBT főszereplője viszont már ránézésre is búza, és bárhogy is alakit, látszik a mozgásán, igy nekem annyira a karaktere sem teljesen hiteles. NPH tökéletesen el tudja játszani a nagy nőcsábászt. Ha jól csinálja egy ember, amit csinál, akkor nem érdekel, hogy kivel kefél, de ha már látszik az általa alakitott, egyébként más hovatartozású karakteren, az már zavar.
9/19 anonim válasza:
de a remény reális úton jár te buta gyerek
10/19 anonim válasza:
Ennyi erovel en is remelem hogy 1x urhajos leszek. Van NASA, vannak urhajosai, van ra 0.00000001% eselyem, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!