Selena Gomez tényleg meghalt autóbalesetben?
Figyelt kérdés
Egyik ismerösöm irta facebokon h ezt olvasta a neten. Ma még egész nap csak bőgtem! Igaz lehet ez? Kérlek mondjátok h nem igaz! Ha igaz én megölöm magam nekem selena a mindenem!2013. aug. 15. 10:59
21/28 anonim válasza:
ez vagy kamukérdés, vagy te nem vagy normális
22/28 anonim válasza:
hagyjátok már békén, miért baj ha szereti Selenát? hogy lehettek ennyire rosszindulatúak?
amúgy NEM HALT meg ne félj ;)
23/28 anonim válasza:
az egy dolog, hogy valaki szereti selena gomezt...hát szeresse, bakk! de hogy öngyilkos akarjon lenni, vagy csak ilyen nagyszabású hiszit csap le miatta, az nem teljesen normális...bocsesz...vagy ha egy kis esze még van akkor változtasson ezen, mert ez beteges...de most komolyan :D
26/28 AncsiCR válasza:
uristenxddd hat te igazan hulye lehetsz:D biztos eros szemelyiseged lehet! amugy meghalt! karambolozott..1 tipp: gyogyszerrel.nem fajdalmas hajra;) ...idiota-_-
27/28 Evcsiike válasza:
Nem halt meg :) . szerencsére. nekem ő a mindenem szintén.példakééép <3 . Én is megölném magam ha sel meghalna. Pacsit tesóóó! :D
28/28 Evcsiike válasza:
AncsiCR NEM HALT MEG!!!! MÉG MA IS NÉZEGETNI SZUOKTAM MIT RAK FEL INSTÁRA MEG FACERA + MOST JELENT MEG Z UJ SZÁMA: AZ I want you to know c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!