Selena Gomez tényleg meghalt autóbalesetben?
Figyelt kérdés
Egyik ismerösöm irta facebokon h ezt olvasta a neten. Ma még egész nap csak bőgtem! Igaz lehet ez? Kérlek mondjátok h nem igaz! Ha igaz én megölöm magam nekem selena a mindenem!2013. aug. 15. 10:59
1/28 anonim válasza:
2/28 anonim válasza:
jézusom, ez nagyon gáz... megölnéd magad pedig még csak azt sem tudja hogy létezel? ....
3/28 anonim válasza:
Jó nagy csicska lehetsz, kedves kérdező!
5/28 A kérdező kommentje:
De szemetek vagytok! És ha tényleg meghalt? Én megölöm magam!
2013. aug. 15. 15:59
6/28 anonim válasza:
Ha az érfelvágás mellett döntessz, akkor ne keresztbe, hanem hosszába, mert úgy gyorsabb a halál.
7/28 A kérdező kommentje:
Pusztulj el utolsó! Selena nélkül én sem élhetek tovább!
2013. aug. 15. 16:08
8/28 anonim válasza:
és feküdj be egy kád vízbe mert akkor az felgyorsítja a véráramot és + gyorsaság
9/28 A kérdező kommentje:
Fene a pofádat!
2013. aug. 15. 22:33
10/28 anonim válasza:
NEM hiszem, hogy meghalt volna.(én még nem hallottam erről,de ha igaz lenne akkor futótűzként terjedt volna szét a neten) De ha NE ADJ ISTEN meghalt volna (nem feltétlenül most, akár a későbbiekben) akkor te nehogy kárt tegyél magadban! Elhiszem hogy szereted és imádod,de azért ezt te se gondoltad komolyan?! Én is sok sztárt szeretek (Selenát is) de ennyit egyikük, (SENKI!!) se ér meg! És gondolj bele Selena sem szeretné hogy ezt tedd magaddal!:) Tehát nem hinném hogy igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!