Selena Gomez tényleg meghalt autóbalesetben?
Figyelt kérdés
Egyik ismerösöm irta facebokon h ezt olvasta a neten. Ma még egész nap csak bőgtem! Igaz lehet ez? Kérlek mondjátok h nem igaz! Ha igaz én megölöm magam nekem selena a mindenem!2013. aug. 15. 10:59
11/28 anonim válasza:
Ja még annyit hogy az előző válaszolók inkább ne írjanak semmit, ha csak ilyenek tudnak írni. (bár aki a wikipédiát mondta az normális)
12/28 anonim válasza:
mert? a második vagyok az talán nem normális válasz?? 100%-os ...... -.-
13/28 anonim válasza:
az is normális (nem kell leharapni a fejem mert elfelejtettem odaírni)
14/28 anonim válasza:
:3 köszönöm jó esik a dicséret :3
15/28 anonim válasza:
Ja, tényleg meghalt, a szelleme meg posztolgat képeket Facebook-ra, meg tweetel Twitter-en. Ja és közben koncertezik is. Nem halt meg, az ilyen hírek többsége kamu, nem egyszer terjesztették már a halálhírét. Mellesleg, én is szeretem Selenát, de nem ölném meg magam, amiért meghalt. Te se gondolkodj így! Nem éri meg egy sztár miatt, aki azt sem tudja, hogy létezel, meghalni.
16/28 anonim válasza:
Ugyan már...dehogy halt meg. Amúgy az ismerősödnek is sok esze lehet...
17/28 anonim válasza:
megölnéd magad érte de azt sem tudod melyik pletykaigaz róla húúú amugy meg buta vagy bocsi:)))
18/28 anonim válasza:
amúgy csak hallottad vagy el is olvastad? mert az is lehet hogy az ismerősöd szívatott mert tudja hogy nálad "Selena a minden":) meg nem kell mindent elhinni ez csak egy nagy KAMU:)
19/28 anonim válasza:
most komolyan...egy olyan celebnőcske miatt, mint selena, aki soha életében nem látott nem beszélt veled, nem tett érted semmit, azt sem tudja, hogy létezel megölnéd magad? miért függnél tőle ennyire? és mi az, hogy "nélküle élni?" :'D eddig is nélküle éltél, hacsak nem a férje vagy...ugymmá...és ha igaz is lenne, már nem csak mi beszélnénk róla. kamukérdés
20/28 A kérdező kommentje:
Hú nem halt meg! Megnyugodtam! Akkor élhetek én is tovább!
2013. aug. 18. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!