Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » DIRECTIONEREK! Belőletek...

DIRECTIONEREK! Belőletek milyen érzést váltott ki ez a videó?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=l79mGtQG8zI

Szerintem gyönyörű volt, és pl. végig sírtam. A videó egyszerre volt vidám és szomorú, nem tudom leírni akkor mit éreztem. Ezt az utálkozók enm érthetik, nem érzik azt amit én/mi ilyenkor.

Éppen ezért kérem őket, hogy ne írjanak ide, és ha annyira utálják az 1D-t, ne nézzenek 1D-s kérdéseket, ahol úgyis csak kritizálódnának.

2013. aug. 11. 21:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
mert ha én kiírnék egy kérdést, hogy "ki útálja őket?", akkor valószínű ti nem írnátok hozzá, annak ellenére márpedig nem az volt a kérdés, hogy ki nem útálja...persze...:D
2013. szept. 10. 12:49
 22/31 A kérdező kommentje:
én olyan kérdéshez írok ilyen témában ahova oda van írva hogy pl:1D rajongók akkor oda írok. de ha oda van írva hogy utálók nyilván nem kattintok rá. nem tudom te hogy vagy ezzel
2013. szept. 11. 16:07
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Én is végig sírtam/végig sírom minden alkalommal. Felkavarodnak bennem emlékek róluk.

Meg van a telcsimen. Akkor szoktam megnézni ha nagyon magam alatt vagyok, ez mindig erőt ad.

2013. szept. 11. 19:40
 24/31 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos :) én is így vagyok vele. köszi a válaszodat.
2013. szept. 13. 16:32
 25/31 A titokzatos ***** válasza:
Nagyon szép! :)
2013. szept. 15. 01:01
 26/31 A kérdező kommentje:

szerintem is. :)

nagyon köszönöm a Directionereknek a normális válaszokat!!!

2013. szept. 15. 18:56
 27/31 anonim ***** válasza:

Ez egy gyönyörű videó. Én is végigsírtam, de olyan megmagyarázhatatlan módon. Néha az öröm, néha a szomorúság miatt hulltak a könnyeim. :') :'(

Hatereknek:

Jajj, Istenem. Sok feltűnési viszketegségben szenvedő idióta. Ha annyira ki akarjátok nyilvánítani a véleményeteket a One Direction-ről, akkor fogjatok egy papírt és egy ceruzát, firkantsátok le a mondatokat és a lapot tegyétek el egy fiókotok mélyére. Higgyétek el, nekünk nem hiányozna a véleményetek ;)

2013. okt. 12. 22:17
 28/31 anonim válasza:
Már régi a kérdés, de csak most találtam meg. Én végig bőgtem az egészet... Olyan szomorú, hogy ez igaz. Ráadásul már a kérdés és a videó is nagyon régi, ami azt jelenti, hogy rá kellett jönnöm, hogy már csak még kevesebb időt fognak együtt tölteni mint banda... Pl.: Ez az Elounor vs. Larry hajsza, Perrie gyereket szeretne, Harry egyre kevesebb időd tölt velük együtt... Ez mind-mind oda vezet, hogy hamarosan szétmennek. A Larryről az a véleményem, hogy Lou nem változott volna meg ilyen drasztikusan, ha nem bántaná, hogy mindenki azt hiszi, hogy a legjobb barátjával van együtt... De ezzel nem azt állítom, hogy biztosan nem igaz. Úgy gondolom, hogy ezen a ponton, ha valaki Larrys, akkor ne hangoztassa nagyon-nagyon, mert akkor más SEMMI esély nem lesz, hogy vissza kapjuk a régi Louis-t. Inkább most (ha akár még nem is igazi) támogassuk Elounort, a fiúkat, a bandát, mert ha továbbra is ilyeneket csinálunk, akkor ezzel MI hozzuk előrébb a banda végét... (Csak az én véleményem, ne kövezz meg, pls... )
2014. ápr. 5. 12:59
 29/31 anonim válasza:
Ez a szám megy egy csaj öngyilkosság előtti videòja alatt is.. Amùgy tényleg nagyon meghatò :)
2014. aug. 3. 13:43
 30/31 anonim ***** válasza:
Directioner vagyok mindörökkéé!!! És kár volt végignéznem mert kiürültek a könnycsatornáim Xd most komolyan ez a videó egyszerüen fantasszikus,előrelátó DE annyi hiba hogy én soha nem fogom elfelejteni őket és mindig fogom hallgatni a zenéjüket!! és a gyerekeim is tudni fogják ki (voltak)ők!! :D
2014. aug. 19. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!