DIRECTIONEREK! Belőletek milyen érzést váltott ki ez a videó?
http://www.youtube.com/watch?v=l79mGtQG8zI
Szerintem gyönyörű volt, és pl. végig sírtam. A videó egyszerre volt vidám és szomorú, nem tudom leírni akkor mit éreztem. Ezt az utálkozók enm érthetik, nem érzik azt amit én/mi ilyenkor.
Éppen ezért kérem őket, hogy ne írjanak ide, és ha annyira utálják az 1D-t, ne nézzenek 1D-s kérdéseket, ahol úgyis csak kritizálódnának.
én nem azért ugatok le valaki hogyha nem szereti. én elfogadom azt is ha valaki nem szereti. nem lehet mindenkinek más az ízlése, ezzel tisztában vagy.
viszont a sz@rul esik hogyha valaki idejön ócsárolni őket, megállás nélkül, aztán totál normálisan felteszek egy kérdést, és még arra sem tud válaszolni, ha már itt van :/
amúgy én sem értem ezeket az elnevezéseket, de talán így könnyebb kimondani hogy directioner minthogy one direction rajongó. ;)
pl Justin Bieber=Belieber Jonas Brothers=Jonatic Demi Lovato=Lovatis Selena Gomez=Selenator Lady Gaga=Little Monsters :D és még sorolhatnám
képzeld én sem azért hallgatom 1D-t mert helyesek. még sok más együttest hallgatok, és én is bevallom. azért milyen hogy sok énekes/együttes milyen jó, és küzdenek azért hogy idáig eljussanak erre jön egy fiúbanda aki mindenkit letaszít, és mindenki szinte a háttérbe szorul, és 1D a minden. igen ezt én is bevallom elég sz@r.
de viszont csak különböznek valamiben a többi fiúbandától ha már ennyire sikeresek nem?
ha meg nem szereted ne nézegess 1D-s kérdéseket, és láss csodát probléma megoldva. és amit nem szeretek, nem kutatok utána, nem olvasok róla. nem nehéz!
én megértelek. :)
csak tudod nem a kérdésre válaszoltál. csak idejöttél osztani az észt. :) ez a kérdés eleve a rajongóknak lett kiírva mert kíváncsi vagyok arra mi a véleményük. de erre ti idejöttök mintha nem is tudom kik lennétek. szerintetek ez most normális hogy ha valaki kiír eg 1D-s kérdést állandóan jönnek a hülye natorok és osztják az észt, meg írogatnak. írjatok már máshova! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!