Csajok, melegek! Harry Styles vagy Corey Taylor néz ki jobban?
Figyelt kérdés
nem provokálás, csak kíváncsi vagyok kire voksolnak többen :) nekem Corey tetszik jobban^^2013. júl. 29. 16:40
11/17 anonim válasza:
HARRY. Sokáig elég kisfiús volt, viszont mára olyan férfi lett, hogy szinte orgazmusom van tőle. A hangja, az izmai, tetoválásai, az arca, a stílusa...
Per-fect (y)
12/17 anonim válasza:
Harold baba*-* Hazza a leggggcukibb fiuuuuuu*-* Imadom HARRYt!!!<3
14/L Directioner ;)
13/17 anonim válasza:
Egyik SEM. De ha választani kell akkor Harry.
15/17 anonim válasza:
Én azt a Harry tudja ki a *****-at, akiről annyit tudok hogy a világ egyik legszarabb bandájába van, max azért mennék hozzá közel, hogy lehányjam. Ez a baj a mai lányokkal, hogy ilyen kislányos, férfiak nem nevezhető kisfiúk tetszenek nekik, s pont ezért főleg Budapest de sok más hely utcáin ilyen kislányok szaladgálnak "tökéletes" bevágású hajjal, tökéletesen vasalt ruhával, leborotvált lábbal stb. nem folytatnám tovább. Akit férfinak lehet nevezni, az Corey Taylor, 200%-ban!
17/17 anonim válasza:
Corey
Imádom
Egyszerűen
Csodálatos ember
Meg helyes is, maszkja király, picit para személyisége van, de imádom😂❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!