Szerintetek ki néz ki jobban? Adam lambert vagy justin biber?
Figyelt kérdés
szexualítástól független mert nem tehet senki arról hogy heteró vagy épp nem az...2013. júl. 26. 02:24
21/29 anonim válasza:
Miért ne válaszólnék? Éppen ehhez volt kedvem. És ha már itt vagyok akkor válaszolok a kérdésre, és leírom az én véleményem mint mindenki más :-)
Én sem sértésnek szánom.
22/29 anonim válasza:
Adam! Ad kemény, és férfias csak azért hiszik h nem mert k.va előítéleteik vannak, pedig Adamet s..nám! Éelég érthető volt, "menő" kölykök? vagy hozzam a pitemet :D (nah jó most nem ez a téma)
23/29 anonim válasza:
7es. JB soha nem lesz férfias. Ott lenne vége a karierjének...egyébként két teljesen más előadó, nyilván a legszembetűnőbb különbség a koruk. Mivel én fiú vagyok, nem dobálózok ilyen szavakkal, hogy melyik néz ki jobban szerintem. Melyik formálhatóbb...Adam. Justin Bieber egy tipikus tinisztár, aki hírnévvel nőtt fel. Ergo mire 25-26 éves lesz, egy lecsúszott drogos lesz belőle, mint úgy általában a legtöbb tinisztárral. Adem meg akár lehet egy érett férfi, lehet ilyen kifestett is, de akkor is lesz benne egy olyan lehetőség, hogy stílust váltson, ha eljön az idő. Most ez a divat, sokaknak ez nem tetszik, ezért ítélik el, de ha majd ismét az lesz a trend, hogy valami férfias előadó kell, akkor JB igazán bajba lesz...:D
25/29 nikiofficial97 válasza:
Még szép hogy Adam.Egy ámompasi,kár hogy meleg.Ismered Matt Bomert?Ő is meleg...de úristen,már-már illegálisan szexi.
26/29 anonim válasza:
Justint nagyon nem bírom. Adamet meg imádom, szóval Adam.
28/29 anonim válasza:
mivel Glambert vagyok így egyértelmű hogy Adam <3 imááádom <3 nagyon jól néz ki , a hangja gyönyörű ,a szíve hatalmas és becsülöm a kitartását, <3
( U.I. : lehet h valaki ezzel nem ért egyet azt kérem ne kritizáljon , és sértegessen )
29/29 anonim válasza:
Mindenképp Adam...akkor volt a legszexibb mikor még festette magát és kihívó cuccokban öltözködött...most ez már sajnos nemigen szokása de a queen-es turnén úgy látom hogy ez az énje egy kicsit visszatért..aminek persze nagyon örülök :) Biebert hozzá sem lehet hasonlítani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!