Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek ki néz ki jobban?...

Szerintetek ki néz ki jobban? Adam lambert vagy justin biber?

Figyelt kérdés
szexualítástól független mert nem tehet senki arról hogy heteró vagy épp nem az...

2013. júl. 26. 02:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Miért ne válaszólnék? Éppen ehhez volt kedvem. És ha már itt vagyok akkor válaszolok a kérdésre, és leírom az én véleményem mint mindenki más :-)

Én sem sértésnek szánom.

2013. júl. 26. 19:19
 22/29 anonim ***** válasza:
Adam! Ad kemény, és férfias csak azért hiszik h nem mert k.va előítéleteik vannak, pedig Adamet s..nám! Éelég érthető volt, "menő" kölykök? vagy hozzam a pitemet :D (nah jó most nem ez a téma)
2013. júl. 26. 22:20
 23/29 anonim ***** válasza:
51%
7es. JB soha nem lesz férfias. Ott lenne vége a karierjének...egyébként két teljesen más előadó, nyilván a legszembetűnőbb különbség a koruk. Mivel én fiú vagyok, nem dobálózok ilyen szavakkal, hogy melyik néz ki jobban szerintem. Melyik formálhatóbb...Adam. Justin Bieber egy tipikus tinisztár, aki hírnévvel nőtt fel. Ergo mire 25-26 éves lesz, egy lecsúszott drogos lesz belőle, mint úgy általában a legtöbb tinisztárral. Adem meg akár lehet egy érett férfi, lehet ilyen kifestett is, de akkor is lesz benne egy olyan lehetőség, hogy stílust váltson, ha eljön az idő. Most ez a divat, sokaknak ez nem tetszik, ezért ítélik el, de ha majd ismét az lesz a trend, hogy valami férfias előadó kell, akkor JB igazán bajba lesz...:D
2013. júl. 27. 01:15
 24/29 anonim válasza:
Justin <3
2013. júl. 28. 21:47
 25/29 nikiofficial97 ***** válasza:
100%
Még szép hogy Adam.Egy ámompasi,kár hogy meleg.Ismered Matt Bomert?Ő is meleg...de úristen,már-már illegálisan szexi.
2013. júl. 30. 01:22
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Justint nagyon nem bírom. Adamet meg imádom, szóval Adam.
2013. aug. 4. 01:40
 27/29 anonim válasza:
Egyértelműen ADAM LAMBERT!
2014. márc. 16. 19:19
 28/29 anonim válasza:

mivel Glambert vagyok így egyértelmű hogy Adam <3 imááádom <3 nagyon jól néz ki , a hangja gyönyörű ,a szíve hatalmas és becsülöm a kitartását, <3

( U.I. : lehet h valaki ezzel nem ért egyet azt kérem ne kritizáljon , és sértegessen )

2014. aug. 22. 19:37
 29/29 anonim ***** válasza:
Mindenképp Adam...akkor volt a legszexibb mikor még festette magát és kihívó cuccokban öltözködött...most ez már sajnos nemigen szokása de a queen-es turnén úgy látom hogy ez az énje egy kicsit visszatért..aminek persze nagyon örülök :) Biebert hozzá sem lehet hasonlítani :D
2014. aug. 27. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!