Szerintetek ki néz ki jobban? Adam lambert vagy justin biber?
Figyelt kérdés
szexualítástól független mert nem tehet senki arról hogy heteró vagy épp nem az...2013. júl. 26. 02:24
2/29 anonim válasza:
Egyikse. Mind2 ez az átlagos ocsmány tinipáwa.
3/29 A kérdező kommentje:
[link] már nem azért de aki szerint adam ocsmány figyelmébe ajánlanám ezt a képet
2013. júl. 26. 03:24
4/29 A kérdező kommentje:
tini de most komolyan mondod? adam 31 és a rajongói nem mind visongó tinilányok
2013. júl. 26. 03:25
5/29 anonim válasza:
Ha választanom kéne... kapok kötelet, vagy magamnak kell csináljak?
6/29 A kérdező kommentje:
figyelj én ezen nem fogom felhúzni magam mindenkinek más az ízlése ha neked nem tetszik egyik se akkor miért keresel rá?
2013. júl. 26. 03:40
7/29 anonim válasza:
Ez nem is kérdés, hogy Adam, baromira dögös. :) Viszont szigorúan smink nélkül. Kár érte, hogy meleg. :D
Justin se lenne rossz. Egész helyes gyerek lett belőle. Bár erősen ráférne a férfiasodás, mert még mindig elég gyerek teste van. Ezt pedig nem tini rajongóként mondom. 23 évesen már nem vagyok az a sikoltozó kis fruska. (mondjuk sosem voltam) Az mellékes, hogy a viselkedésével nem tudok azonosulni. Zenéi között is csak egy kettő van, amit meghallgatok.
8/29 A kérdező kommentje:
De most ezt nem értem a 31 éves ember az mért tini? nem akarok veszekedni de tényleg nem értem
2013. júl. 26. 03:42
9/29 anonim válasza:
Én nem keresek rá, Te kérdezted. Gondoltam jelzem Neked, hogy én így látom a dolgot. Nem is kell felhúzd magad, hisz ezek csak vélemények. Ráadásul ez erre a két "gyönyörre" sértés, ha esetleg sértő.
10/29 A kérdező kommentje:
egyébként pasi vagy csaj vagy? legutolsó
2013. júl. 26. 03:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!