Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek ki néz ki jobban?...

Szerintetek ki néz ki jobban? Adam lambert vagy justin biber?

Figyelt kérdés
szexualítástól független mert nem tehet senki arról hogy heteró vagy épp nem az...

2013. júl. 26. 02:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
15%
fújj, bloah ...blááááhh...eeeekkkggg...pfúj! Természetesen egyik sem jobb a másiknál. egyformán okádék nővéformálódott valamik.
2013. júl. 26. 05:16
 12/29 anonim ***** válasza:
34%
Ha mindenképpen melegekre gerjedsz akkor inkább John Barrowman
2013. júl. 26. 07:11
 13/29 anonim ***** válasza:

Egyikük sem az esetem.

Inkább Justin Timberlake és Adam Levine. ;)

2013. júl. 26. 10:50
 14/29 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem hogy milyenek hanem azt hogy melyik jobb ha egyiket se szereted meg se szólalj ha nem világos a kérdés akkor meg főleg ne szólj semmit
2013. júl. 26. 10:59
 15/29 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon goromba vagy, kedves Regina. A másik kérdésedhez is írtam (ottani 3-as válaszoló vagyok).

Sajnálom, hogy képtelen vagy túllépni ezen a gyerekes szinten, bár ez talán kemény elvárás tőlem, hisz magad is nagyon gyerek vagy még.

A válaszolók csak leírták a véleményüket. Nyilván nem mind normális stílusban, de azért volt, aki igen.

Mit vártál? Hogy majd mindenki ilyeneket fog írni: OOOOOOOhhhhh Justin :$$$$$$ vagy Lambert, úristen elélvezek aaaaah *.* <333

Ez nem értelmi szint.

2013. júl. 26. 11:25
 16/29 anonim ***** válasza:
19%

ucsóval egyet kell értenem.. Bocsii Regii:(( am mielőtt megkapom, h mennyire alja vagyok, és h ha egyiket se szeretem (ja mert am nem;Đ) akkor minek írok ide, szal ha nagyon választani kéne, akkor az általad kisbetűvel írt (bár teljesen megértem) justin biber-t választanám, mert Ő még jelenleg nincs kifestveee;Đ :D

ja 18/f:D:))

2013. júl. 26. 14:30
 17/29 anonim ***** válasza:

*Bieber

Justin helyesebb (:

2013. júl. 26. 16:30
 18/29 A kérdező kommentje:
figyeljetek én nem akarok vitatkozni és nem várom el hogy mindenki szeresse őket /őt de akkor is nem értem h miért ír ide az aki nem is a kérdésre válaszol
2013. júl. 26. 17:27
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

#15:

Szívemből szóltál :á)

Amúgy igaz, ezekben nincs mit szeretni, undorító mind2.

2013. júl. 26. 17:28
 20/29 A kérdező kommentje:
akkor mért pont az ilyen kérdésekre válaszolsz? ezt se sértésnek szánom csak kérdem
2013. júl. 26. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!