Szerintetek ki néz ki jobban? Adam lambert vagy justin biber?
Egyikük sem az esetem.
Inkább Justin Timberlake és Adam Levine. ;)
Nagyon goromba vagy, kedves Regina. A másik kérdésedhez is írtam (ottani 3-as válaszoló vagyok).
Sajnálom, hogy képtelen vagy túllépni ezen a gyerekes szinten, bár ez talán kemény elvárás tőlem, hisz magad is nagyon gyerek vagy még.
A válaszolók csak leírták a véleményüket. Nyilván nem mind normális stílusban, de azért volt, aki igen.
Mit vártál? Hogy majd mindenki ilyeneket fog írni: OOOOOOOhhhhh Justin :$$$$$$ vagy Lambert, úristen elélvezek aaaaah *.* <333
Ez nem értelmi szint.
ucsóval egyet kell értenem.. Bocsii Regii:(( am mielőtt megkapom, h mennyire alja vagyok, és h ha egyiket se szeretem (ja mert am nem;Đ) akkor minek írok ide, szal ha nagyon választani kéne, akkor az általad kisbetűvel írt (bár teljesen megértem) justin biber-t választanám, mert Ő még jelenleg nincs kifestveee;Đ :D
ja 18/f:D:))
#15:
Szívemből szóltál :á)
Amúgy igaz, ezekben nincs mit szeretni, undorító mind2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!