Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit mondott Robert Pattinson...

Mit mondott Robert Pattinson Magyarországról, amikor asszem 3 vagy 4 éve itt forgatott?

Figyelt kérdés
Csak annyit hallottam, hogy nem túl dícsérőt. Valaki idemásolná az idézetet vagy a linket! Köszi!

2013. júl. 23. 19:04
 1/5 Lord Keri ***** válasza:
Biztos morcos volt, mert nem kapott Patiszont! :D
2013. júl. 23. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
XD
2013. júl. 28. 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:
De most komolyan!
2013. júl. 29. 07:13
 4/5 anonim válasza:

Segítőkész válasz:

"Budapest kész Harlem"

"Egyebek mellett megtudhattam, hogy a telefonon kívül mindent magyarok találtak fel és ha nem is tudjuk, hogy pontosan ki, mégis biztosra vehető, hogy minden találmány mögött áll egy magyar is"

"Bejártam már a világot, de egyedül Budapesten érezte magam nagyon idegennek. Másként gondolkodnak, egész más a felfogásuk itt az embereknek"

"De azért jó volt, élmény volt ott lenni"

Kicsit gonoszabb válasz:

több ideig tartott ide bemásolni, mint megtaláni -.-"

VAN EGY ÚJ TALÁLMÁNY, ÚGY HÍVJÁK GOOGLE! HALLOTTÁL MÁR RÓLA?"

Üdv!

18/F

2013. aug. 2. 14:02
 5/5 anonim válasza:

Ja amúgy amit kihagytam, hogy itt a teljes cikk:

[link]

És amúgy nem rossz véleménnyel volt, csak furcsának talált minket. A feltalálós részt is kételkedve mondta, bár elképedt, amikor megtudta, hogy a golyóstoll és a c-vitamin is hozzánk köthető :)

2013. aug. 2. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!