Szerintetek is jóképű volt Jeffrey Dahmer, a sorozatgyilkos?
2013. júl. 18. 19:44
31/38 anonim válasza:
Nagyon sok cikket olvastam róla. Kár, hogy az interjúk nincsenek magyar nyelven. Szerintem nagyon jóképű férfi, kár hogy így kisiklott az élete.
32/38 anonim válasza:
Ezért utálni fogtok :D de szerintem úgy nézz ki mint a fiatal Orbán Viktor.
Amúgy átlagosan helyes volt.Tragikus
33/38 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexi ferfi.
35/38 HoneyBunny válasza:
Szerintem is nagyon vonzo kulseje volt es egyetertek azokkal, akik szerint jo ember valhatott volna belole, ha nem borul meg igy az elmeje. De amugy en Jim Jones-rol is ezt gondolom, nagyszeru dolgokra is fordithatta volna a megnyero kepesseget, a manipulacios technikait, ha nem kattan be mar kisgyerekkent, aztan a fuggosegeitol megjobban. En ot konkretan elvesztegetett tehetsegnek tartom. Na meg egy elmebeteg tomeggyilkosnak.
36/38 anonim válasza:
Szerintem elég jóképű volt. Bár elég bizarr ilyet mondani egy sorozatgyilkosról...
37/38 anonim válasza:
Szerintem is jóképű volt. Egyébként borderline személyiségzavara volt, ami nekem is van. Alattomos egy betegség. Neki volt más is, de a fő ez volt. Szóval tökéletesen átérzem a helyzetét.
38/38 anonim válasza:
Bár a linkek már nem nyílnak meg, láttam róla képeket, főleg élete második feléből, és szerintem is helyes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!