Szerintetek is jóképű volt Jeffrey Dahmer, a
sorozatgyilkos?
A sorozatgyilkosokról könyvek, életrajzok jelennek meg, aki elolvassa az elhiszem, hogy egy kicsit jobban beleéli magát egy sorozatgyilkos lelki világába és megérti már már szimpatizál vele.
Az áldozatok viszont már nem tudnak beszélni a hozzátartozók pedig mélyen hallgatnak, beletemetkeznek a gyászukba. Nehéz lehet abban a helyzetben beszélni róla, nehéz egyáltalán belegondolni abba, hogy mi történt a szerettükkel azokban a nehéz órákban. Mi kívülállók meg nem is akarunk ezen agyalni. Pedig ha egy kicsit is átgondolnád, átéreznéd, kedves Kérdező, hogy milyen az ha a szeretteinket ilyen szőrnyű körülményke között veszítjük el. (ez önmagában is nehéz), akkor nem tanusítanál megértést ilyen emberek felé és nem mosolyognál itt.
2013. júl. 31. 09:10
22/38 A kérdező kommentje:
Mosolygás....mosolygás...azért, mert kiteszek egy smiley-t...ne csináljatok már belőle ilyen nagy ügyet, túlreagáljátok egy ilyen :) jel jelentőségét.
Én inkább Ted Bundy-ra szavaznék, ha már sorozatgyilkos! ;) Szerintem ő volt a jóképű, Dahmer nem jön be..
2013. aug. 6. 13:42
24/38 anonim válasza:
ő nem tetszik annyira nekem és ő nagyon gonosz volt
2014. márc. 26. 19:59
25/38 Yankee82 válasza:
Jeff Dahmer tipikusan egy beteg, deviáns sorozatgyilkos volt, de nem gonosz. Ő azért tette amiket tett, mert félt hogy egyedül marad, és sohasem azért mert gyűlölte az illetőt. Mivel a saját neméhez vonzódott így az összes áldozata (17fő), férfi volt. Gyermekkorában 13-14 éves korában kezdődtek a bajok nála, mikor elhullott állatokat vitt haza hogy azokat boncolgassa. A mai napig nem derült fény arra, és valószínűleg nem is fog az 1994-ben bekövetkezett halála miatt, hogy miért evett az holttestekből, és miért okozott neki szexuális örömöt a holttestek feldarabolása. Persze könnyen rá lehet mondani hogy beteg. De ott más is volt a háttérben. A családi problémák gyermekkorában eléggé gyakoriak voltak. A korán elkezdett alkoholizálás stb. Rendben ez nem ok arra hogy több mint egy tucat embert meggyilkoljon. Ezért sem derül ki a pontos igazság. Egyébként nem volt egy rossz vágású figura. Nem úgy mint Ed Gain, Charles Manson, vagy esetleg Gacy.
2014. jún. 19. 07:54
26/38 Oogi válasza:
Persze! de a börtönben felhízlalták. akkor már egy kicsit pff. előtte viszont megértem miért mentek fel a lakására azok a srácok. XD
2015. jún. 3. 21:19
27/38 anonim válasza:
2015. okt. 31. 19:39
28/38 anonim válasza:
Az én szememben vonzó pasi.Elolvastam jópár cikket és megnéztem többek között a vele készült másfél órás interjút is,ahol őszintén beszélt mindenről és az édesapja is jelen volt. Annyira megnyerő,szimpatikus,értelmes és jóképű pasas képét festi,hogy ha nem tudnám,hogy miket tett befutó lenne nálam. Kár érte,hogy kisiklott és ezeket a beteges dolgokat tette. Az interjú végén elmondja az édesapjának,hogy mennyire szereti és sajnálja amit tett. Azon elérzékenyültem. Tudom,hogy undorító amiket tett és sajnálom az áldozatokat mégis az egyetlen sorozatgyilkos akire nem gyűlölettel tekintek,hanem sajnálom,hogy ezt az utat választotta és nem fordult vissza amíg még lehetett volna. R.I.P Jeff. Mostmár biztosan nyugalomra és megbocsátásra talált.
(Egyébként 26/L.)
2017. máj. 27. 03:52
29/38 anonim válasza:
Honnan is kezdjem... Jeffrey tipikusan az az ember, akiből a büdös életben nem nézném ki, hogy kannibál sorozatgyilkos volt, amikor először láttam valahol a képét, teljesen azt hittem, hogy színész vagy hasonló, de semmiképpen nem annak gondoltam, ami... A dokumentumfilmekben nagyon jól elmondják az élettörténetét, valahol együtt is érzek vele bizonyos helyzetekben, vagyis hát vannak dolgok, amiket ugyanúgy reagálnék le a helyében (nem az emberevés...), ettől persze nem lesznek kevésbé visszataszítóak és szörnyűek a tettei... Sajnálom az összes áldozatot és a családjaikat is, kimondhatatlanul, de ettől még elismerem, hogy Jeff nem volt egy rossz parti kinézetre, és ha nem lett volna ennyire beteg mentálisan, akkor biztosan nagyszerű ember vált volna belőle... Sajnos tényleg sokszor az őrültek tűnnek a legvonzóbbnak, szegény srácok, akiket feldarabolt, ők is ebbe a csapdába sétáltak bele..
2017. jún. 14. 14:08
30/38 anonim válasza:
Szerintem nagyon is az volt!!!!
2017. nov. 12. 11:15
Kapcsolódó kérdések: