Én vagyok az egyetlen aki szerint nem szép Palvin Barbara?
Figyelt kérdés
komolyan sztem az Éjjel-nappal Budapestből Hanna szebb nála! szerintem.. szerintetek?2013. júl. 16. 15:08
21/29 anonim válasza:
Palvin Barbara nem szééép?:oo már hogyne lenne szép! a Magyaroknak csak dicsekedni lehetne vele. a hanna meg kit érdekel? éjjel nappal budapestbe össze vissza kavarnak. Barbi gyönyörű!:)
22/29 A kérdező kommentje:
figyeljetek én nem a képek alapján döntöttem igy, hanem innen, http://www.youtube.com/watch?v=t4Z_1gAVLQU aztán néztem meg képeken...
2013. júl. 24. 15:18
26/29 anonim válasza:
Na jólvan azért ne túlozzunk, méghogy a világ egyik legszebb 'nője'... :D Jó vicc volt, ő azért attól messze van, szerintem sem szép lány, smink nélkül sehogy nem néz ki, 5 kilo sminkkel meg mindenki szebb, mint amilyen alapból, de az nem dícsőség... A természetes szépség a legszebb, aki mikor felkel és 0 smink nincs rajta is szép.! :)
27/29 anonim válasza:
Utolsó...
Pont, hogy Barbi az, akinek semmi sminkre nincs szüksége. :D
Mi az, hogy 5 kiló smink? Ő egy igazi természetes szépség.
Nézd meg 1:21-nél! Hogy nézhet ki így valaki, amikor felébred? :D
http://www.youtube.com/watch?v=5lXsxancV0Q
Szóval szerintem gyönyörű lány.
28/29 anonim válasza:
Hogy semmi sminkre nincs szüksége?:) Igaz, mert azzal sem néz ki sehogy.
Felőlem lehet ez a véleményed és linkelhetsz ide 100 képet is róla, akkor sem lesz egyik irányból sem szép. A gyönyörűtől meg rendkívül távol áll. Egyáltalán nem egy természetes szépség. Dehát kinek mi..:)
29/29 anonim válasza:
Nekem se jön be... Sok mindenkinek jó az alakja, a modellek esetében rohadtul nem veszem figyelembe az alakjukat. Nem mondom, hogy ronda, de (szerintem) semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!