Én vagyok az egyetlen aki szerint nem szép Palvin Barbara?
A modelleknél nem feltétlenűl a szépség számít.Hanem a fotózhatóság! Meg,hogy hányféleképpen tudják ki sminkelni,hogy jól nézzen ki.A pózok,ruhák stb.Lehet szép vki,ha egy fotózás keretein belűl nem tudjnak vele ezt -azt megvalósítani.Mellesleg jó alakja van így sokféle ruhát,fehérneműt eltudnak vele adni!
Amúgy szerintem szép lány,bár mivel fotósnak tanulok elfogult vagyok mindenkivel:)
Hanna is szép,bár rá meg nem tudnék rosszat mondani,mert ismerem :)
21/L
Mit várunk egy olyantól aki ezt a szutykot nézi, most komolyan...
Tudom hogy mostanság nagyon trendi utálkozni rá meg lerondázni, de ettől még szép, és te legfeljebb azért érzed magad emiatt rosszul, mert neked maximum az ilyen "műsorok" színvonalával megegyező értékű lányok jutnak olyan mint ő a büdös életben nem.
Szép estét!
Kedves kérdezõ!
Palvin Barbara a világ egyik legszebb nõje. Ezt nem én találtam ki. A divatpápaként emlegetett Karl Legelfeld is ezt mondta, aki az összes nagy modellel dolgozott. Az a kis hanna vagy ki a franc meggebedhet, de semmit nem tehet. Bárki elmenne mellette az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!