Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tudom, hogy hülyén hangzik....

Tudom, hogy hülyén hangzik. De a sztárok többsége miért csak sztárokkal jön össze?

Figyelt kérdés

Elég kevés sztárt ismerek, aki civilekkel járna, a legtöbben inkább szintén hírességekkel kavarnak...ez miért van? Cikinek érzik, hogy egy "halandó" emberrel együtt legyenek, rontaná a hírnevüket?

15l

2013. júl. 15. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem:

Egy azért, mert a sztárok általában más hírességekkel vannak körülvéve, így azok is tetszenek meg nekik.

Kettő meg azért, hogy ha egy milliárdos énekesnő hozzámegy egy szintén milliárdos színészhez, akkor abban a dologban már egy kicsit biztos lehet, hogy a pali pénzügyileg nem akarja kihasználni. Azért írtam, hogy csak egy kicsit, mert a celebek között is van egy-két rossz erkölcsű emberke.

2013. júl. 15. 20:12
 2/5 anonim válasza:
Egyre több hírnév,hírnév,hírnév.
2013. júl. 15. 20:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez igaz...köszi :)
2013. júl. 15. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Vannak elég sokan, akik civil párt választanak, csak ugye azt a média nem kapja fel.

Celeb-celeb párok meg azért gyakoriak, mivel egymással találkoznak a legtöbbet, egy album felvétele, film vagy sorozat leforgatása nem fél perc, könnyen megeshet, hogy napi 12-16 órát is együtt vannak, együtt utaznak külföldre stb.

A dologhoz az is hozzátartozik, hogy egy szakmabeli könnyebben fel tudja dolgozni az ezzel járó dolgokat, pl. fotósok, rajongók, mással csókolózás, hosszabb időre elutazás.

2013. júl. 15. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon sok olyan sztár van,aki nem sztárral van együtt, csak erről nem hallunk annyit, hiszen mennyivel érdekesebb, ha a párnak nem csak az egyik tagja sztár. És tényleg. Sokan forgatáson jönnek össze. De attól még vannak olyanok,akik "halandókkal" vannak együtt. Sőt sok olyan is van, aki régebben volt együtt sztárral most viszont civil emberrel él együtt. (Vagy fordítva) De ők nem kapnak ekkora figyelmet.
2013. júl. 17. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!