Tudom, hogy hülyén hangzik. De a sztárok többsége miért csak sztárokkal jön össze?
Elég kevés sztárt ismerek, aki civilekkel járna, a legtöbben inkább szintén hírességekkel kavarnak...ez miért van? Cikinek érzik, hogy egy "halandó" emberrel együtt legyenek, rontaná a hírnevüket?
15l
Szerintem:
Egy azért, mert a sztárok általában más hírességekkel vannak körülvéve, így azok is tetszenek meg nekik.
Kettő meg azért, hogy ha egy milliárdos énekesnő hozzámegy egy szintén milliárdos színészhez, akkor abban a dologban már egy kicsit biztos lehet, hogy a pali pénzügyileg nem akarja kihasználni. Azért írtam, hogy csak egy kicsit, mert a celebek között is van egy-két rossz erkölcsű emberke.
Vannak elég sokan, akik civil párt választanak, csak ugye azt a média nem kapja fel.
Celeb-celeb párok meg azért gyakoriak, mivel egymással találkoznak a legtöbbet, egy album felvétele, film vagy sorozat leforgatása nem fél perc, könnyen megeshet, hogy napi 12-16 órát is együtt vannak, együtt utaznak külföldre stb.
A dologhoz az is hozzátartozik, hogy egy szakmabeli könnyebben fel tudja dolgozni az ezzel járó dolgokat, pl. fotósok, rajongók, mással csókolózás, hosszabb időre elutazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!