Miért van az, hogy a Megasztár és X-faktor nyertesek többsége vagy roma, vagy határon túli?
Szerintem azért, mert érdekesebb sztorit lehet abból kovácsolni, hogy egy roma vagy határon túli, kicsit rosszabb sorsú ember kitör a szegénységből és "sztár" lesz belőle. Elég egyértelmű, hogy ezek a műsorok többnyire megrendezettek, arra megy ki a játék, hogy minél többen bekapcsolják a tévét és szavazzanak. Ha nem lennének érdekesebb figurák, valószínűleg csökkenne a nézőszám, az pedig ugye nem lenne jó a csatornáknak.
Ja és engem nem zavar, hogy romák meg határon túliak vannak benne, nem vagyok rasszista, csak egyszerűen szánalmasnak tartom, hogy ilyen módszerrel akarnak minél több pénzt bezsebelni a csatornák.
Ez a kérdés nagyon rasszistának jött le nekem.
De ez téged miért zavar? A határon túliak is magyarok, úgyanúgy lehetnek tehetségesek, nem értem, hogy ez miért furcsa.
Egyébként meg, a romák, lássuk be, az éneklésben nagyon jók, benne van a vérükben a zene és a tánc. Nem kell rasszistának lenni.
8 nyertesból volt 3 magyarországi születésű, 2 határon túli, és 3 roma. Az arányok elég szépen eloszlanak, szóval nincs mit hisztizni.
nekem is feltűnt. ide lehet sorolni egyébként a csillag születiket is.
egyébként semmi bajom a határontúliakkal, sőőőőőt.:)
Most örülhetsz, Tóth Vera is roma:
Tóth Vera bevallotta roma származását
Lényeg, hogy énekverseny helyett ilyenkor is beindul a 'Segítsünk a hátrányos helyzetűeken!' című álságos mozgalom - melynek tagjai rendszerint elfordítják a fejüket, mikor hajléktalanok mellett haladnak el az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!