Cigányok és roma szeretők! Kigondoltátok már kire szavaztok a Megasztár 5-ben?
de nem csak miattuk szavazok a jobbikra
Sokan biztosan majd lehurrognak, hogy rasszista vagyok. Viszont nekem csak annyi bajom van ezzel az egésszel, hogy egyszerűen nem szeretném, ha Magyarországból Cigányország váljék. És egy kicsit dúrvának találom ezt a túlzott szaporodást, ami már a Megasztár 5-ben is megfigyelhető. Most döbbentem rá ténylegesen, hogy mekkora a probléma. És ha megkérdezik tőlem, miért tekintek a cigányságra problémaként? Én problémaként szoktam tekinteni azokra a dolgokra, amikre elmegy a pénz, viszont cserébe nem kapunk semmit, lopáson és gyilkolászáson kívül.
Most lehet fikázni.
Ha a középdöntőbe bekerültek 50%-a az, akkor az csak azt bizonyítja h.sok a tehetséges köztük.Nekem sokuk nagyon tetszett.
Most akkor az se jó,ha valami értelmeset csinálnak?Csak az a lényeg h.utálkozhass..:S
Egyik se vagyok, DE! Batka Ignác Barna tehetsége kétségtelen. Igni és K-S András a nyerő nálam. :)
Igni már kiadott egy albumot, és nekem azzal már bizonyított, őrületes, hogy mekkora tehetség a srác :)
K S Andrásba én szerelmes vagyok:)
nah jó nem..
de majdnem:)
"Most döbbentem rá ténylegesen, hogy mekkora a probléma. És ha megkérdezik tőlem, miért tekintek a cigányságra problémaként? Én problémaként szoktam tekinteni azokra a dolgokra, amikre elmegy a pénz, viszont cserébe nem kapunk semmit, lopáson és gyilkolászáson kívül. "
Nem akarlak megbántani de nem minden cigány gyilkol és lop...elég sok van aki dolgozik adód fizet stb. nekem is van ilyen ismerősöm ezért nem kéne általánosítani, viszont van olyan magyar is aki lop és gyilkol.
neviccelődjünk azért drága utolsó válaszolónk!
és szerinted az arány hogy oszlik el?
a magyarok 1-2%-a aki nem is akar dolgozni, a cigányok 90%-a pedig ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!