Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hallottatok már Justin Biebert...

Hallottatok már Justin Biebert? Nagyon helyes!

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 18:00
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
igennnn!!!! nagyon cuki ésés olyannn éjdessss LÁW...nan cejje Justint...pusziiiiii imádlak JB!!!!! cuppiiii
2010. aug. 29. 20:30
 32/36 anonim válasza:
62%

Nem,nem tíz.Hat(sincs xD)

Buz|beeer?HELYEEES???

Fredikrűger hozzá képest ÁLOMPASI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ezt a nyálzó homot tükörrel kéne ijeztgetni!!!!!!!!!!!

2010. aug. 30. 12:59
 33/36 anonim válasza:
Justin Bieber egy kreált popsztár. Az imidzsét a pénzes apuci illetve a szponzorok és a studó + a stylistok adták. Fogalmatok sincs,h. milyen ember,mert egyikőtök sem beszélt még vele. Csak azalapján szeretitek ahogy a hangstudióban kijavítják a vinnyogó elcsukló hangját?... lányok... több eszet légyszi. Sztárokért nem rajongunk betegesen...
2010. nov. 3. 18:07
 34/36 anonim ***** válasza:

Jaj istenem! Hallottátok már Justin Biebert?! OLYAN HELYES!!! Na az ilyenektől vagyok kiakadva. Én sajnos már hallottam és rémálmaim voltak tőle, és sajnos már láttam is és az még rosszabb volt...brrrrr...most is kiráz a hideg...

Ha találkoznék vele förúgnám, de úgy, hogy vissza már ne jöjjön.

2010. nov. 13. 11:34
 35/36 anonim ***** válasza:
Mást se hallok egész nap mint hogy: JAAAAJ justin bieber olyan cukki meg édes meg aaaa...olyan helyes és úgy járnék vele meg izé meg mittudjaménmicsoda... ez. Na ezek a beszólások nagyon gázok. Ezeken akkorát tudok röhögni! Mert amit a justin bieber rajongók csinálnak az már röhejes. nem azt mondom h ne legyetek a rajongói, hanem az h ne istenítsétek mindha ő lenne az egyetlen helyes pasi a világon, vannak nála ezerszer jobb fiúk is, mert az már nagyon szánalmas amiket mondotok róla, és az még nevetségesebb, hogy azért szóljátok le azokat akik nem fanok, mertt nem szeretik őt, és rögtön irigynek meg féltékenynek nevezitek. én ezen vagy fölháborodok, vagy egy jót röhögök...
2010. nov. 13. 12:16
 36/36 anonim ***** válasza:
Nekem sokat számít, hogy ki szereti, ki nem. Nagyon béna a stílusa, a fanjai pedig hihetetlen szánalmasak, de nem részletezem. A hangja nem rossz, bár néha nyávogásnak hallatszik. Helyesnek helyes, épp az én esetem. Hangulatfüggő, hogy szeretem vagy utálom.
2010. dec. 16. 02:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!