Hallottatok már Justin Biebert? Nagyon helyes!
igen ismerem!!!imádom őt!!!
legjobb legjob!!!!(L(L)(L)(L)(L)(L)(L)
Igen!!:D
és szerintem is, és abba a szerencsés helyzetbe vagyok h amikor csere diák voltam Kanadában egy családnál nekik rokonuk..bár élőbe nagyon régen találkoztam vele mikor kisfiú volt; mert már 20 éves vagyok (sajnaaaa :( )
Igeeeen! Olyan helyes és a One Time a kedvenc számom! Mikor először láttam a klipet és őt is, egy ideig Justinlázban voltam utána. XD
Imádom! :D
Most miért kell piszkálni azért mert tetszik neki Justin Bieber??? És akkor mi van? Nektek senki nem tetszett/tetszik?
Ő dolga ha tetszik neki! Ezért (is) szar Magyar ország mert ilyen negatív és ellenszenves emberek vannak mint pl ti!
Mér nem tudjátok azt írni hogyha nem tetszik nektek Justin n Bieber hogy nektek nem teszik,nem bírjátok...de nem olyat hogy "ha nem jött meg akkor csinálj tesztet" meg ilyenek! :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!