Mi a velemenyetek Demi Lovatorol?
Külsőre 8.5/10.
Belső 9/10
Tehetség: 9/10
Nagyon tehetséges, színészként és énekesnőként. A mai fiataloknak egy csodás példakép! Nem a kedvencem, de szeretem. Sok zenéjét nem is ismerem, de a mostani, a Heart Attack elég jóra sikerült :) Remélem sok filmszerepet is el fog vállalni mert van benne tehetség!
Nekem ő az egyik kedvenc énekesem, példaképem. Azzal, hogy újrakezdte az életét a rehab után, talpra állt, sok millió embernek segített. Én nagyon tisztelem őt azért, amiért sikerült kilábalnia a problémáiból.
Demi nagyon szép, szeretem benne, hogy mindig mosolyog (:
Gyönyörű hangja van, tehetséges. Kedvenc számaim tőle: Warrior, Two pieces, Nightingale
Disney által kreált tini-sztár. Szerintem ez mindent elmond.
Külsőre sem egy nagy szám. Nekem nem jön be.
Én nagyon szeretem, kedvenc énekesem, színészem. Szerintem nagyon szép is. Szinte mindegyik számáért odavagyok. A régiekért, és az újakért is.
Nem is viselkedik k*rvásan, ellentétben pl Miley Cyrusal.
Én nagyon szeretem, és tisztelem őt! :)
Először is azért, mert nagyon jó színésznő, énekesnek pedig az egyik legjobb! :)
Másrészt azért, mert nem kis problémával küzdött, és talpra tudott állni :)
Demi bipoláris zavarban szenved, ami súlyos hangulatingadozást vált ki.
Nekem is hasonló problémám van, és csodálom őt, amiért együtt tud élni egy ilyen betegséggel.
Harcol a kirekesztés ellen, a fiatalok körében! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!