Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a velemenyetek Demi Lovatorol?

Mi a velemenyetek Demi Lovatorol?

Figyelt kérdés
Mint kulso,belso, tehetseg..vagy barmi:) esetleg kedvenc szamotok tole, vagy miert pont az:))

2013. júl. 3. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Már vagy 5 éve a legnagyobb kedvencem, mert nagyon tehetséges, élőben is fantasztikusan énekel! Gyönyörű és kedves! Egy igazi példakép! :)
2013. júl. 4. 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Külsőre 8.5/10.

Belső 9/10

Tehetség: 9/10

Nagyon tehetséges, színészként és énekesnőként. A mai fiataloknak egy csodás példakép! Nem a kedvencem, de szeretem. Sok zenéjét nem is ismerem, de a mostani, a Heart Attack elég jóra sikerült :) Remélem sok filmszerepet is el fog vállalni mert van benne tehetség!

2013. júl. 4. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Nekem ő az egyik kedvenc énekesem, példaképem. Azzal, hogy újrakezdte az életét a rehab után, talpra állt, sok millió embernek segített. Én nagyon tisztelem őt azért, amiért sikerült kilábalnia a problémáiból.

Demi nagyon szép, szeretem benne, hogy mindig mosolyog (:

Gyönyörű hangja van, tehetséges. Kedvenc számaim tőle: Warrior, Two pieces, Nightingale

2013. júl. 4. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
27%

Disney által kreált tini-sztár. Szerintem ez mindent elmond.

Külsőre sem egy nagy szám. Nekem nem jön be.

2013. júl. 4. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Én nagyon szeretem, kedvenc énekesem, színészem. Szerintem nagyon szép is. Szinte mindegyik számáért odavagyok. A régiekért, és az újakért is.

Nem is viselkedik k*rvásan, ellentétben pl Miley Cyrusal.

2013. júl. 5. 18:03
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Példaképem. Szerintem nagyon tehetséges, mert ha meghallgatod élőben is szép erős hangja van, ami számomra fontos. Kedvesnek tűnik és szép is. Kedvenc számok: az új albumról az összes, Together, In real life, Hold up, Unbroken, Fix a heart, Give your heart a break stb... :)
2013. júl. 6. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Tehetséges nő, de csak az új számát szeretem. Nem az én stílusom!
2013. júl. 8. 15:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem, és tisztelem őt! :)

Először is azért, mert nagyon jó színésznő, énekesnek pedig az egyik legjobb! :)

Másrészt azért, mert nem kis problémával küzdött, és talpra tudott állni :)

Demi bipoláris zavarban szenved, ami súlyos hangulatingadozást vált ki.

Nekem is hasonló problémám van, és csodálom őt, amiért együtt tud élni egy ilyen betegséggel.

Harcol a kirekesztés ellen, a fiatalok körében! :)

2013. júl. 28. 17:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Demi egy fantasztikus lány, a legnagyobb példaképem! Amin ő végigment az életében az nem kis valami, ráadásul most, hogy apukája meghalt 2x annyi baj van rajta. Tisztelem amiért még akkor is tud mosolyogni ha belül legszívesebben sírna de a rajongóival mindig kedves!! Lovatic vagyok!!
2013. aug. 15. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!