Mi a véleményetek Demi Lovatoról?
Figyelt kérdés
Csak finoman fogalmazzatok!!!2010. márc. 6. 09:53
1/15 anonim válasza:
Nekem unszimpatikus! Sokan mondják hogy szép sztem meg eléggé átlagos.
2/15 anonim válasza:
Énekelni nem tud, arca ronda. Mi kell még?:) Ugyanolyan mint a többi gagyi Disney "csillag"
3/15 anonim válasza:
szép lány csak ne lenne akkora szája
jó szinész
de a hangja nem tetszik nekem :/
4/15 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik a hangja! főleg a remember december című klipje! az nagyon jó! nagyon jól játszik a filmekben!! nagyon tehetséges!! DEMI LOVATO 4 EVER!
5/15 anonim válasza:
Szeretem Demit! Nagyon jó a hangja, elég szép is, a számai is jók. De az a Remember December borzasztó. Kölönben azt mondta, hogy azt utálja a legjobban, és már ha látja a kippjét, akkor is észreveszi magán, hogy utálattal énekli. Am de mindent összevetve kedves, meg minden. Én szeretem.
6/15 anonim válasza:
Szép lány és a dalai is jók szimpatikus.
7/15 anonim válasza:
Én a Sonny a sztárjelöltben nagyon aranyosnak meg szimpatikusnak láttam, de amint meghallottam az egyik számát majdnem lefordultam a székről olyan borzasztó! Szerintem ne énekeljen!
9/15 anonim válasza:
Sztem a Sonny a sztárjelölt borzasztó. Amikor látom, szétröhögöm magam. De amúgy szeretem Demit. Kedves, de nem ő a legszimpibb ember, akit láttam. Valahogy olyan fura. Nem tom miért...
10/15 anonim válasza:
Hát elég nagy végbéltermék...utálom.
Te írtad, hogy finoman :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!