Ismeritek ask. Fm-ről Nasz Danit? Mi a véleményetek róla?
Biztosan nem Dani kérdezte a kérdést. :D
Én követem Ask.fm-en, és nem kicsit meglepő mennyire kedves, értelmes és tiszteletre méltó srác. Ritka ma a hozzá hasonló 17 éves fiatal, sőt, azt is meg merném kockáztatni hogy ő az egyetlen.
Mondható "netceleb"nek, mivel ha úgy vessük akkor híres. Soha sem gyűjtötte a like-okat, de így is majdnem 1 millió like-ja és nagyon sok követője van már, amit Magyarországon úgy tudom senki más nem mondhat el magáról. A többi netcelebet sokan utálják, őt pedig az emberek legalább kétharmada szereti/tiszteli, nem is ok nélkül.
Én sem azt mondom, hogy ő az Atyaúristen, de azt azért el kell ismerni, hogy a többi tinihez|sráchoz|az oldalon regisztrált taghoz képest ez kiemelkedő.
Amúgy vallásos, és mindenkivel kedves, még azokkal is, akik (ok nélkül) próbálják beoltani. A többiekkel ellentétben nem *anyáz vissza az ilyen értelmi selejteknek, hanem még nekik is pozitívan válaszol. Azért, ez a mai világban szerintem eléggé tiszteletre méltó.
Lehet, hogy ő nem tudós, orvos, vagy valamiféle isten, de nem egyszer volt példa már arra is, hogy egyes negatív embereknek (akár nem is szándékosan) segített a gondolkodásmódja és a dolgokhoz való hozzáállása javulásában.
"megmutattam hogy az embernek a személyisége és a hite legfontosabb ebben az Istentelen világban"
Azért egy 17 éves gyerek ne képzelje már magát prófétának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!