Ismeritek ask. Fm-ről Nasz Danit? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 00:11
11/16 anonim válasza:
Anna M, ne legyél naiv. Teljesen nyilvánvaló, hogy ez a Danika rakta ki a kérdést. Reklám, mond ez a szó neked valamit?
12/16 anonim válasza:
NA MERT BIZTOS A DANI IRTA KI:D:D:d mintha ő olyan lenne, nagyon nem érdekli a népszerűség.. itt mindenki csak okoskodik... nem is ismeritek, de rögtön, hogy ő irta ki meg minden..
13/16 anonim válasza:
Valamokka:
Nem hiszem hogy naiv lennék. Több mint négy hónapja követem a srácot neten, és azt sem szereti, ha celebnek/híresnek nevezik. Miért "reklámozná" magát egy gyakorikérdéses kérdéssel?
Hidd el, hogy nem mindenki olyan sunyi, hogy saját magát reklámozza, ráadásul ezt még tagadja is. Tényleg nehéz lehet elhinni, de igenis vannak jó emberek, és Dani is egy közülük. Persze, én nem ismerem személyesen, biztosan nem teljesen tökéletes ő sem, de internetről is simán lejön, hogy az átlagembereknél messze sokkal jobb.
De hiába próbállak meggyőzni, úgysem fog menni..:) Azért gondoltam ezt még leírom.
14/16 anonim válasza:
IMÁDOM,múltkor volt Pécsen és tök jó fej volt velünk,és aki azt mondja,hogy nem értelmes az nézzen először magára ;)
15/16 anonim válasza:
Hát kevés az ilyen rendes 17éves fiú. Nagyon kedves mindenkivel ok nélkül, nem veszi magára ha leoltják, és imádom a hülyeséeit:3
16/16 anonim válasza:
Egyszerűen imádom ezt a srácot. :D Normális, kedves, tiszteletre méltó. :) Példaképem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!