Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért mondják azt, hogy...

Dorina90 kérdése:

Miért mondják azt, hogy Skylar Astin meleg?

Figyelt kérdés
Sok lánnyal beszéltem (nem magyar) akik azt mondták, hogy Skylar meleg. Szerintem ez nem igaz, sőt, szerintem nagyon helyes. Miért mondhatják, hogy meleg? Úgy öltözködik? (szerintem nem öltözködik úgy, mint egy meleg)

2013. jún. 27. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Skylar Austin meleg! és erröl nem nyitok vitát!
2013. jún. 27. 17:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó, de miért gondoljátok ezt?
2013. jún. 28. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:

'Szerintem ez nem igaz, sőt, szerintem nagyon helyes."

ha meleg, nem lehet helyes? kis butus, általában a melegek helyesebbek ;)

2013. jún. 28. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:
nem lehet hokos, mert aki homokos az nem mindig jóképü, de aki jóképü az sem biztos hogy buzzancs, mert ez egy statisztikai adatokkal alátámasztott tény hogy ez így van, tehát skylar astin szerintem a lányokat szereti, de tuti férfiakkal közösül szivesebben, tehát homi, mert csak!
2013. jún. 28. 15:42
 5/6 anonim válasza:
Skylar Astin egy interjúban azt nyilatkozta, hogy meleg. Egyébként minden jó pasi meleg. Olly Murs is nagyon jó pasi és ő is meleg. Amúgy ezek a sztárok nem vallhatják be nyíltam, hogy melegek, mert a rajongóik 85%-a nő és ha azok a nők megtudnák hogy meleg elpártolnának tőle és az alany kiesne a köztudatból.
2013. aug. 22. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
pedig nyíltan vallották be, az interju nyílt dolog
2013. aug. 22. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!