Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nem unják meg ezt a Szepesi...

Nem unják meg ezt a Szepesi Niki témát?

Figyelt kérdés
Weboldalakon, újságokban, és a tévében is csak róla beszélnek. Én már nagyon unom ezt a témát, és utálom ezt a nőt. A női nem szégyene.
2013. jún. 11. 18:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%

Hát dehogynem,ebben a szar országban,a szar emberek a sikeresek meg a példaképek.

Hogyha felesleges a kivizsgálás,meg ha az ügyek elévültek,akkor minek kéne ezeknek a dolgoknak felszínre kerülniük ?

2013. jún. 25. 02:19
 12/22 anonim válasza:
8%

Undorító k.... Azt nem tudom, hogy ki az, aki egyáltalán a pártját fogja, és mellette áll.

Ezt nem tudom megérteni.

Ez egy igazi, buta, ostoba, mocskos r. k....

2013. szept. 19. 10:54
 13/22 anonim ***** válasza:
A hozzá hasonló idióta magyar kur.vák fogják a pártját.Mit vársz tőlük?
2013. szept. 19. 21:04
 14/22 anonim válasza:
Hát igen. Teljesen igazad van. Utolsó k....
2013. szept. 20. 12:55
 15/22 anonim ***** válasza:
64%
Nem egy magyar kur.váról hallottam a,ki olvasta a könyvét,és még tetszett is neki..
2013. szept. 20. 14:14
 16/22 anonim ***** válasza:

nos ......

én se qurva nem vagyok se nem szimpatizálok a Nikivel, ennek ellenére mondom azt h bár felszínre kerülne jóval több ilyen eset / könyv, mert ami az élsportban megy az országban, az bizony sok helyen igen felháborító, de azt hiszem, erről tudnának sokan mesélni, csak persze nem teszik, mert a karrierjüket kockáztatják. inkább csak tűrnek és tűrnek, a legszomorúbb pedig az h sokszor még a szülők is tudják, mi folyik, de a gyerekük karriere érdekében valahogy szemet hunynak felette, kellemesebb a tudat, hogy nem tudunk róla és kész.

Megjegyzem, az itteni írások alapján, h csupa nem élsportbeli emberke írogat olyat, amiről fogalma sincs ... ebben biztos vagyok, ugyanis látom, tapasztalom. Aki élsportbeli, az természetesen kussban van :( ennyi a rejtély ...

2013. szept. 21. 10:20
 17/22 anonim ***** válasza:
11-es: akkor is ezt mondanád, ha a te lányodról derülne ki h tegyük fel, nem igazán vagy nem csupán az eredményei alapján került be a válogatott keretbe ill. a válogatottas edzőtáborokba, hanem volt ott valami "egyéb" rásegítő tényező is? hm ???
2013. szept. 21. 10:22
 18/22 anonim ***** válasza:

Miért lennének kussban az élsportolók egy névtelen oldalon?Azért nem írnak,mert nincs itt egy sem. :D :D

Rengeteg dolognak,intézménynek mocskos dolgok húzódnak a hátterében.Azokat kéne inkább kideríteni,sok ember a sportvilág hátteréről ugat,bele sem látnak az egészbe,csak teszik az agyukat,mert ez a kur.va szepesi megírta.

2013. szept. 21. 17:50
 19/22 anonim ***** válasza:

ebben is van vmi, de tapasztalatból tudom h nagyon elenyésző a ténylegesen élsortba tartozó fiúk, lányok jelenléte ezen az oldalon.

de amit te írtál, azzal végképp arról tanúskodsz, hogy neked aztán valóban nincs fogalmad arról, mi is megy a színfalak mögött, amiről persze naná senki se szeret beszélni.

2013. szept. 22. 07:15
 20/22 anonim ***** válasza:

Milyen tapasztalat?

Mint írtam rrngeteg más téma van,aminek fel kéne tárni a hátterét. Ki a fas.zt érdekel az élsport?

2013. szept. 22. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!