Nem unják meg ezt a Szepesi Niki témát?
Hát dehogynem,ebben a szar országban,a szar emberek a sikeresek meg a példaképek.
Hogyha felesleges a kivizsgálás,meg ha az ügyek elévültek,akkor minek kéne ezeknek a dolgoknak felszínre kerülniük ?
Undorító k.... Azt nem tudom, hogy ki az, aki egyáltalán a pártját fogja, és mellette áll.
Ezt nem tudom megérteni.
Ez egy igazi, buta, ostoba, mocskos r. k....
nos ......
én se qurva nem vagyok se nem szimpatizálok a Nikivel, ennek ellenére mondom azt h bár felszínre kerülne jóval több ilyen eset / könyv, mert ami az élsportban megy az országban, az bizony sok helyen igen felháborító, de azt hiszem, erről tudnának sokan mesélni, csak persze nem teszik, mert a karrierjüket kockáztatják. inkább csak tűrnek és tűrnek, a legszomorúbb pedig az h sokszor még a szülők is tudják, mi folyik, de a gyerekük karriere érdekében valahogy szemet hunynak felette, kellemesebb a tudat, hogy nem tudunk róla és kész.
Megjegyzem, az itteni írások alapján, h csupa nem élsportbeli emberke írogat olyat, amiről fogalma sincs ... ebben biztos vagyok, ugyanis látom, tapasztalom. Aki élsportbeli, az természetesen kussban van :( ennyi a rejtély ...
Miért lennének kussban az élsportolók egy névtelen oldalon?Azért nem írnak,mert nincs itt egy sem. :D :D
Rengeteg dolognak,intézménynek mocskos dolgok húzódnak a hátterében.Azokat kéne inkább kideríteni,sok ember a sportvilág hátteréről ugat,bele sem látnak az egészbe,csak teszik az agyukat,mert ez a kur.va szepesi megírta.
ebben is van vmi, de tapasztalatból tudom h nagyon elenyésző a ténylegesen élsortba tartozó fiúk, lányok jelenléte ezen az oldalon.
de amit te írtál, azzal végképp arról tanúskodsz, hogy neked aztán valóban nincs fogalmad arról, mi is megy a színfalak mögött, amiről persze naná senki se szeret beszélni.
Milyen tapasztalat?
Mint írtam rrngeteg más téma van,aminek fel kéne tárni a hátterét. Ki a fas.zt érdekel az élsport?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!