Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hány napig szeretnél olyan...

Hány napig szeretnél olyan híres, és olyan szép lenni mint Angelina Jolie vagy Brad Pitt?

Figyelt kérdés

2013. jún. 3. 10:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem inkább sokkal Lisa - női szemmel nézve is - mint a csont sovány, fakó fehér, zöld szemű jolie, aki mindenki kapcsolatába belemászott és 37 éves létére elég kiéltnek néz ki.
2014. jan. 5. 10:34
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
19 Köszi a képeket eddig még ezeket sehol se láttam. Lisának tényleg érdekesen szép arca van akár Elvis-é. Az apjának volt hosszúkás feje. Néha mikor nézegetem a képeit pont olyan, mint Elvis. De mikor Lisa mosolyog olyan szép. Mikor nem mosolygós kép van róla nekem is egy kicsit olyan mogorvább. De mivel sokat olvastam Róla és láttam interjúkban a gesztusait szerintem neki ilyen az arca. Ő szép női szemmel nézve is és, mikor beszél csupa jóság árad belőle, akárcsak az apjából. :D
2014. jan. 5. 11:12
 23/23 anonim ***** válasza:
48%
Nekem Angelina szép és a kedvesség szerintem az ő beszédében is érződik. Nekem ő egy tényleg kedves, jó szándékú és segítőkész ember.
2014. jan. 5. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!