Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hány napig szeretnél olyan...

Hány napig szeretnél olyan híres, és olyan szép lenni mint Angelina Jolie vagy Brad Pitt?

Figyelt kérdés

2013. jún. 3. 10:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Jolie egy faló? Mint a Trójai?
2013. dec. 26. 11:16
 12/23 anonim ***** válasza:
11 20 kg vasággyal együtt.
2013. dec. 26. 12:10
 13/23 anonim ***** válasza:
1120 kg? az sok
2013. dec. 26. 12:11
 14/23 anonim ***** válasza:
Hát kedves 10-es! Lisa Marie Presley és gyereke sem mindenkinek az úgynevezett "szépség kezdete". Talán valakiknek Angelina Jolie egy kiélt nő és ezáltal nem szép, de amikor úgy 25 éves volt biztos kevesen találták csúnyának. Az meg, hogy most rajta talán jobban meglátszik az évek múlása és nem küzd ezek ellen mindenféle műtétekkel, nem hiszem, hogy akkora nagy tragédia lenne! Szerintem a paparazzók által készített képeken nem az látszik, hogy bármennyire is az érdekelné, hogy tökéletesen áll-e a sminkje vagy a haja. Szerintem ez őt hidegen hagyja. Én úgy látom, hogy ő és Brad szeretik a gyerekeiket és egymást. Számomra ez fontosabb a hírnévnél és a szépségnél is!
2013. dec. 27. 22:11
 15/23 anonim ***** válasza:
14-es Annyit mondhatok, hogy nem igen tartom szépnek őket. Az egy dolog, hogy gyereke van Pitt-től. De szerintem elég illúzióromboló az ahogyan élt és most játssza a mártírt. Én inkább az olyan embereket szeretem, aki először is nem csapja szét sokak házasságát a maga ösztönei miatt, másodszor szerény és normális. Lisa Los Angeles-i életét hagyta ott és most az ikreivel Angliába él és maga látja el a családját, mellesleg Ő is humanitárius dolgokat végez csak Ő nem reklámozza magát, mint jolie. Lisa 45 éves létére nincs úgy kicsavarva, mint Jolie 37 éves létére. A másik pedig az, hogy eléggé lelakta az élettársát is, aki mindig lehúzza az ex-feleségét a riportjaiba. Anno Elvis-t elhagyta Priscilla és Ő soha nem alázta Cillát nyilvánosan......Ennyit az álompárocskádról...
2013. dec. 27. 22:58
 16/23 anonim ***** válasza:

"Illúzióromboló", de az nem tűnik fel, hogy nem akarnak megfelelni a közvéleménynek, egyszerűen csak élnek. A gyerekei számára akkor is az anyjuk marad, bármit is tett.

A másik : "Ő nem reklámozza magát" (Lisa), mondd már el nekem, hogy Angelia hogy reklámozza a humanitárius tevékenységét, csak mert szeretném én is látni! Mivel Angelina nagyobb hangsúlyt kap a sajtóban, nyilván az ilyen dolgok is hamarabb kiderülnek. És az a baj, hogy nem tagadja le, hogy adományoz és, hogy valami jóhoz a nevét adja és próbálja ezáltal mások figyelmét is erre terelni?! Nem gondolom, hogy ez akkora bűn lenne!

"Lisa 45 éves létére nincs úgy kicsavarva", Drága, csak szét kellene nézni valamelyik képkeresőn...

Mit jelent az, hogy "lelakta élettársát"? 8 év eltelt Brad Pitt felett is. 50 éves lett. Nyilván nem úgy néz ki, mint egy évtizeddel ezelőtt. Egyébként meg, amikor Aniston folyamatosan sajnáltatja/sajnáltatta magát és állandóan Angelina-t okolta, talán Bradnek szó nélkül kellett volna tűrnie? Nyilván ki áll az mellett akit szeret és elmondja az ő saját sérelmeit, mert az egyik következik a másikból.

2013. dec. 27. 23:21
 17/23 anonim ***** válasza:

Én akkor is gusztustalannak tartom Jolie megnyilvánulásait és azt, ahogyan élt él. Pitt-ről pedig a leírtaknak megfelelően megvan a véleményem. Képkereső tényleg van. Jolie 2013-as képei tényleg szánalmasak;fakó fehér csontsovány, nagy fejű, nagy szájú, zöld szemű, kb. 47 kg. Lisa pedig meseszép.

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=B_Tzc-B-c1o,

http://www.youtube.com/watch?v=bdo6oneCygA

http://www.youtube.com/watch?v=dNKxip1leqU

http://www.youtube.com/watch?v=q2KAC1AdQf8

Jolie 2013

[link] --Ez tényleg szép. ::::

2014. jan. 4. 11:41
 18/23 A kérdező kommentje:
2014. jan. 4. 19:43
 19/23 A kérdező kommentje:

Lisa Marie Presley

[link]

[link]

[link]

[link]

hosszú, nagy sunyi fejű

2014. jan. 4. 19:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Kérdező teljesen igazad van! A 17-es válaszoló nem tudom, hogy miért, de ahol tudja lehúzza Angelina Jolie-t és Brad Pitt-et és emellett még reklámozza is- a kérdésekben sehol fel nem merülő- Lisa Marie Presley-t. De miért? 17-es! Nem érdekel Lisa Marie Presley!
2014. jan. 4. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!