Hány napig szeretnél olyan híres, és olyan szép lenni mint Angelina Jolie vagy Brad Pitt?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 10:42
1/23 anonim válasza:
Ők nem is szépek. Az egyik 20 kiló vaságy-al a másik meg olyan szőrös mint egy jeti.
2/23 anonim válasza:
Én csak azért szeretnék Jolie lenni, hogy Brad Pittel lehessek. :D
Nekem elég lenne egy nap is vele. :D
3/23 anonim válasza:
híres nem akarok, szép pedig vagyok :PP
4/23 anonim válasza:
hát én híresebb és szebb vagyok, minta kettő együtt négyzetre emelve - úgyhogy nem szeretnék egy napig sem ők lenni.
5/23 anonim válasza:
Híres nem akarok lenni, elég, ha csak olyan gazdag leszek, mint Brad Pitt. És még ha csúnya lennék, de annyi pénzem lenne, mint nekik, akkor is menne a csajozás, szóval nem különösebben érdekelne a szépség. Meg azért most sem vagyok csúnya gyerek.
6/23 anonim válasza:
Hello csajok, Brad Pitt vagyok, akar valaki szerepelni a filmemben? Unom már az Angelinát, olyan a teste, mint egy szögesdrót.
7/23 anonim válasza:
Hát igazán nem tudom,de ez a kékeszöld szem és a barna haj párosítás nagyon tetszik! Szerintem-a soványságát nem tekintve-nem csúnya nő! Híres abszolút nem szeretnék lenni!
8/23 anonim válasza:
Régen Angelina Jolie nagyon gyönyörű volt, de most azért veszített a bájából. Nem a mell eltávolításra gondolok, hanem alapból, rajta is meglátszik az öregedés. Híres nem szeretnék lenni, mert van egy nagyon jó barátnőm, szeretnek a szüleim, arra meg nincs semmi szükségem hogy minden kamera engem bámuljon, és paparazzó az én lépteimet figyelje.
9/23 anonim válasza:
Nem szeretnék senki más sem lenni, viszont a pénzüket nem utasítanám vissza. Annyi pénzből helyre rakatnám magam. :D
10/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!