Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek jó pasi ByeAlex?

Szerintetek jó pasi ByeAlex?

Figyelt kérdés
Biztos az csak férfi szemmel olyan looser benyomást kelt.
2013. máj. 22. 22:38
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
64%
már bocs hogy nem vagyok tisztában a celebvilág legújabb "sztárjaival" de ki ő?
2013. máj. 23. 18:11
 22/33 anonim ***** válasza:

pont nem mondanám egy" férfias férfinak" ...olyan mint egy gyógyegér.borzasztó!!!!!

27/N

2013. máj. 23. 18:55
 23/33 anonim ***** válasza:
56%
Ki az a ByeAlex?
2013. máj. 23. 19:14
 24/33 anonim ***** válasza:
nekem nagyon bejön!!! 99/F
2013. máj. 23. 19:14
 25/33 anonim ***** válasza:
30%
Utolsó vagyok, tudom már... ő fogja képviselni Magyarországot... hááát, gratulálok.. kár, hogy erre nem vagyok büszke... szerintem egy betanított csimpánzt is elküldhetted volna... ráaggatják a nyálgép ruháját és kész...
2013. máj. 23. 19:15
 26/33 anonim ***** válasza:
87%

25. Már képviselte.

Egyébként szerintem nem jó pasi, és a dal sem tetszik, amit előadott, de szerintem ilyen alpári hangnemet azért mégse kellene megengedni vele szemben.

Valószínűleg nálad, és nálam is jobban énekel még így is, ráadásul 10. lett, a külföldieknek tetszett, és inkább ők biztatták, mint saját hazája.

17/L

2013. máj. 23. 19:21
 27/33 anonim válasza:
Hogy ki?
2013. máj. 23. 22:18
 28/33 anonim ***** válasza:
#16: Miért is vagyok ... ? Örülök hogy így látatlanban ilyen jól elhordsz engem azért mert leírtam a véleményem. Jó lenne ha visszavennél a pofádból, mert túl nagy.
2013. máj. 23. 23:46
 29/33 anonim ***** válasza:
67%

Sajnálom, hogy sokak olyan negatív véleménnyel vannak róla és a zenéiről, ami még jobban elborzaszt, hogy pont itt Magyarországon, mert eszméletlen sok rajongója van külföldön, ez látszik a rajongói oldalán, youtube-on, hozzászólásokban is. En pl. tavaly nagyon nem bírtam a compact disco-t de mégsem készítettem paródiát, meg irkáltam ocsmányságokat stb. stb. sőt Wolf Katival is ugyan így voltam. Csak magáról a dalról annyit, hogy sztem ez volt az egyik legjobb az eurovízión. És Alexnek van tehetsége a zenéhez és énekléshez is. Az tény, hogy nincs olyan nagy hangja mert egy x-faktor féle tehetségkutatóban nem tudná hozni a színvonalat, de mindenképp van hozzá affinitása. Na jó ennyi elég mert tudnék róla még írni oldalakat, de itt most nem erről van szó.

Tehát úgy mint ember: a kisugárzása, dala, megnyilvánulásai, interjúk és minden egyéb által, egy rendkívül nagylelkű, becsületes, tiszta, intelligens, értelmes, tehetséges, kreatív, jó embernek tartom, aki rendelkezik önálló gondolatokkal, véleménnyel, laza és van egyfajta humor benne.

Külsőleg: Nem épp az típus akibe minden második lány szerelembe esik, de nem is csúnya. Olyan átlagos. Viszont nagyon minimális szakállal, vagy borostával jobban nézne ki. :)

2013. máj. 24. 15:23
 30/33 anonim ***** válasza:
nekem végülis bejön.. néha erőlteti a zakós-nyakkendős nyugdíjas bölcsészt, de félre tudja rakni ezt a "hipszter" imázst és fiatalosan is öltözködik. ha komfortosban van semmi cicomával, úgy tetszik.
2013. máj. 24. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!