Szerintetek jó pasi ByeAlex?
pont nem mondanám egy" férfias férfinak" ...olyan mint egy gyógyegér.borzasztó!!!!!
27/N
25. Már képviselte.
Egyébként szerintem nem jó pasi, és a dal sem tetszik, amit előadott, de szerintem ilyen alpári hangnemet azért mégse kellene megengedni vele szemben.
Valószínűleg nálad, és nálam is jobban énekel még így is, ráadásul 10. lett, a külföldieknek tetszett, és inkább ők biztatták, mint saját hazája.
17/L
Sajnálom, hogy sokak olyan negatív véleménnyel vannak róla és a zenéiről, ami még jobban elborzaszt, hogy pont itt Magyarországon, mert eszméletlen sok rajongója van külföldön, ez látszik a rajongói oldalán, youtube-on, hozzászólásokban is. En pl. tavaly nagyon nem bírtam a compact disco-t de mégsem készítettem paródiát, meg irkáltam ocsmányságokat stb. stb. sőt Wolf Katival is ugyan így voltam. Csak magáról a dalról annyit, hogy sztem ez volt az egyik legjobb az eurovízión. És Alexnek van tehetsége a zenéhez és énekléshez is. Az tény, hogy nincs olyan nagy hangja mert egy x-faktor féle tehetségkutatóban nem tudná hozni a színvonalat, de mindenképp van hozzá affinitása. Na jó ennyi elég mert tudnék róla még írni oldalakat, de itt most nem erről van szó.
Tehát úgy mint ember: a kisugárzása, dala, megnyilvánulásai, interjúk és minden egyéb által, egy rendkívül nagylelkű, becsületes, tiszta, intelligens, értelmes, tehetséges, kreatív, jó embernek tartom, aki rendelkezik önálló gondolatokkal, véleménnyel, laza és van egyfajta humor benne.
Külsőleg: Nem épp az típus akibe minden második lány szerelembe esik, de nem is csúnya. Olyan átlagos. Viszont nagyon minimális szakállal, vagy borostával jobban nézne ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!