Mit szólsz hozzá, hogy eltávolították Angelina Jolie melleit és kivették a petefészkét?
Magyarországon készítette élete első filmjét:

Ezt nem értem...ha sűrűn eljár szűrésre, akkor még a legelső stádiumban "elkapják" a dokik a rákot. Ennek a gyógyulási esélye 90%...
De tegyük fel, hogy az a 10% zavarja mert sose lehet tudni, benne van a pakliban, hogy nem gyógyul meg. De akkor is, nem lehetett volna akkor levágatni a melleit???
Ez nekem nagyon furcsa...több rákban elhunyt rokonom van...ezért jobban odafigyelek magamra, az életvitelemre.Nem pedig megcsonkítom magam.

10-es ne haragudj, nem nézem hülyének a nőket, de a mellplasztika is már mindennapos dolog, holott roppantul veszélyes, és sokszor meg aztán felesleges is. Mégis boldog boldogtalan vonul be a plasztikai sebészetre, tök egészségesen, attól rettegve és állítólag "szenvedve", hogy kicsi a melle, és egyébként is mert menő.
Érettségire ajándékba kapja a fejlődésben lévő leányka. Érdekes, mert elég sokaknak van rá pénze.
Hát nem tudom...és ezt is megcsinálja az orvos, pedig szerintem szülés előtt nem szabadna!!!
Oké, Te meg még egy páran nem vagyunk ilyenek, de azért az emberek jelentős része nem túl értelmes ilyen téren.
Én el tudom képzelni, hogy most már nem csak szilikon lesz, hanem egyből kapjuk le előtte az egészet megelőzés címén. Az orvos meg megcsinálja, ha fizetnek érte.
Szegény John Lennon, ha tudta volna...
Ebből akkora MÉM lesz a neten, hogy öröm lesz nézni.

14: Mémet az csinál belőle, akinek fingja sincs arról, hogy mi ez az egész, és majd szépen helyre fogják rakni a kommentelők meg néhány onkológus.
Most olvastam, hogy Magyarországon a veszélyeztetetteknek (halmozódás a családban) is rendelkezésére áll ez a vizsgálat, és orvosi javaslatra ingyenesen elvégzik a műtétet és egyben a korrekciót is. És biza vannak, akinek az orvosok javasolják, úgyhogy nem Jolika találta fel a melegvizet, ráadásul nem unalmában. Most mindenki ugrik a témára, aztán ha lenyugszanak a kedélyek és mindenki kivihogta vagy kiszörnyülködte magát, akkor talán szóhoz jutnak az orvosok is.

Volt egy kérdés, amiről leírtam a véleményem, tekintve, hogy ez volt a kérdés.
Eztán sem értek ezzel az egésszel egyet, de elfogadom ha Nektek meg más a véleményetek, ellentétben veletek. Nem a pontok bántanak, hanem az, hogy leálltam ezen vitatkozni veletek, akik okoskodtok itt, de az értelmi színvonalatok ennek ellenére igen alacsony, mert egyből dögöljön meg aki máshogy látja. Nem fogom fel, hogy valaki minek értékel egy véleményt hasznosnak vagy nem hasznosnak, hiszen az egy személyes vélemény, de mindegy, nem is kell értenem. Ez már nem az én problémám. További jó kommentelést.

sosem jártam még a halál árnyékában, de nekem ez már elég furcsa,
2 okból
1. ha idejében észreveszik kezelhetó(tudomásom szerint)
2. egészséges szerveket eltávolítani számomra nem felfogható
+1 mi lesz a jövőben?? minden olyan szervet és testrész lecseréltetünk majd egy gyárban készültre, ami egy kicsit is esélyes hogy rákos lehet??
Ilyenkor felvetődik az emberben egy igen fontos kérdés: élni mindenáron, vagy meghalni méltósággal??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!