Kire hasonlit ez a lány? (lent)
Figyelt kérdés
nagyon különleges. Rengeteg arca van és vannak olyan képei, ahol egy angyal, porcelánbaba. Szerintem Anglina Joliera is hasonlit néhány képen. De mintha rémlene, hogy egy modellre nagyon hasonlitana. Ha tudtok segiteni, irjatok.
2012. jún. 29. 22:26
2/10 anonim válasza:
Bárkire, akinek van kacsa implantja.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Szerintem hasonlít: a 2. képen egy nagyon kicsit Christy Turlingtonra, a 3. és 6-on Angelina Jolie-ra, az 5-en Calista Flockhartra. De szerintem kicsit ijesztő arca van, olyan eltúlzottak a vonásai.
5/10 A kérdező kommentje:
van benne valami...most, hogy mondod. Néhány képén, mintha erőltetné a csücsöritést:)
2012. jún. 29. 22:40
6/10 anonim válasza:
Engem Mia Wasikowska-ra emlékeztet... Ő játszotta Alice-t az Alice Csodaországban.
Bár valószínűleg Te nem rá gondoltál, de azért gondoltam, leírom, hátha. :) Nekem rögtön Mia ugrott be, bár nem igazán hasonlítanak, de mégis... :D
Egyébként szerintem is gyönyörű ez a lány. Az ismerősöd, vagy hol találtad a képeket?
¤¤¤16/L¤¤¤
8/10 A kérdező kommentje:
ismerősöm:)
2012. jún. 30. 11:32
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, miért kell csücsöríteni, mindenki látja, hogy vastag szája van... Amúgy a szája hasonlít az enyémre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!