Angelina balerina c. mesében gyakran hallok egy Chopin zongoradarabot. Tippek, hogy melyik lehet ez a mű?
Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 21:36
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
A zongorakotta alapján ez a cisz-moll keringő (op. 64 no. 2). A zenekari átiratnak lehet, hogy más címe is van, nem tudom, zenekaron nem játszom :D
3/5 A kérdező kommentje:
Mindketten ugyanarra tippeltetek:) Nem, nem erre gondoltam, ezt magam is ismerem ( bár őszintén szólva játszani nem szerettem soha...bocsi Chopin....ez a darab valahogy nem vág az ízlésembe:( ) van egy mű, ami gyakran felcsendül a mesében, bár tény, hogy nem minden részben. Na, ezzel aztán sokat segítettem!
Más tipp?
2012. máj. 18. 20:27
4/5 anonim válasza:
Mindkét válaszoló én voltam :)
Azért erre tippeltem, mert találtam egy ilyet: [link]
Esetleg nézd meg a számokat, lehet hogy nem chopin.
5/5 A kérdező kommentje:
Nnnna....milyen figyelmes olvasó vagyok:))) Jól megfigyeltem a válaszok íróit:DDDDD Bocsi!
Nem Chopin(bár stílus alapján arra gondoltam)? Lehet. Utána nézek.
Köszi!
2012. máj. 20. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!