Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi lesz Roman Polanskival?

Mi lesz Roman Polanskival?

Figyelt kérdés

Ugye tegnap hír volt hogy letartóztatták, mert több mint 30 évvel ezelött megrontott egy 13 éves lányt (hát képet mutattak róla nézett ki vagy 17-nek)

Most komolyan lehetséges hogy valaki egy 30 éves ügy miatt élete végéig börtönbecsukjanak? Nekem elég őrültségnek hanzik...még ha erőszakról lenne szó érteném, de ez megrontás volt, azaz beleegyezéssel történt...

2009. szept. 28. 18:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
56%
Gondolkodj egy kicsit: 76 éves! 79 éves aggastyánt zárnál börtönbe, kemény bűnözők közé? Ami pedig az akkori kislányt illeti, ő sem akarja, hogy bezárják. Én a szülőket (elsősorban a lány anyját) venném elő, aki sztárt akart faragni a gyerekéből és ezért MINDENRE rávette! Hol van már az az anya? Gondolom, vagy valami amerikai öregek otthonában, már nem is emlékszik semmire, vagy a temetőben. Ha neked tálcán kínálnak egy kifestett, kicsicsázott kislányt, akiről csak utólag derül ki, hány éves, te nem kapnál rajta? Álszentek a svájciak, az amerikaiak még inkább azok.
2009. szept. 30. 16:58
 22/26 anonim ***** válasza:
50%
Érdekes, ez a k.pecér Berlusconi lehet olasz macsó miniszterelnök, pedig ő is 17-18 éves lányokkal kavar! Nem olvastam róla, hogy KITILTOTTÁK volna Svájcból.
2009. szept. 30. 17:01
 23/26 anonim ***** válasza:
66%

09-30 12:49-es vagyok.

Te sem olvastál el minden hírt erről Kedves Kérdező, mégis van véleményed, ami mellett kitartasz, nem?

Kb 5-6 cikket olvastam erről és kb 20-szor láttam a TV-ben!

Itt van pl egy cikk, amiben nyilatkozik Samantha Geimer (az érintett kislány)

[link]

Alkoholt adott neki meg valami bogyót is, aztán közösült vele! Mi ez, ha nem erőszak???????

Attól, hogy manapság egyre szaporodnak a 13 éves k.rvák, még nem kell összefüggésbe hozni ezt a bűnesetet ezzel!

2009. okt. 1. 14:12
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Attól,hogy 30 éve volt ez még bűntény marad.Polanski 43 éves volt és ne mondja nekem senki,hogy csak azért,mert férfiból van el kell nézni neki,hogy megkívánt egy korához képest fejlett,de még kislányt!Ha nem bír a farkával költse a pénzét k.rvákra,de ne használjon ki egy gyereket,aki naív és fogalma sincs,hogy ami történik vele,az nagyon nem normális és SENKI nem teheti ezt vele,még egy neves rendező sem,akkor sem,ha az ő kezében van a jog,hogy szinésznőt faragjon belőle vagy sem. A szülők nem k.rvának küldték a lányukat,nem minden szinésznőnek kell ráfeküdni arra a bizonyos szereposztó díványra,csak egy ilyen aberrált állat élhet vissza ezzel a helyzettel!!! Valóban a kislány ma már felnőtt nő és azt mondta megbocsátot neki,hisz mi mást is tehetne.Baromi nagy mázlija van,hogy nem lett komolyabb pszichés gondja ebből és normális szexuális életet tudott élni később a párkapcsolataiban.Hiába gyűlölködne,az rajta akkor és most sem segítene,ha pedig pénzbeli kártérítést kérne akkor azért támadnák őt az emberek.

Polanski tehetséges rendező,emellett egy podifál és gyáva ember,aki inkább elmenekült 30 évre Franciaországba csak hogy megússza azt,amiről ő is tudja,hogy egy szánalmasan gusztustalan tett.Most persze a hírnevére és az emberek szánalmára épít az idős korára,de akkor,ott azt a kislányt ki szánta? Én a börtön mellett még pszichiátert is küldenék be hozzá,mert komoly bajok vannak a fejével,ha valaha ilyen tettre képes volt.A másik,hogy honnan lehet bárki biztos benne,hogy azóta nem történt hasonló eset csak épp az érintett gyerek hallgat? Persze,ez az egy eset is bőven elég!

2009. okt. 1. 14:38
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet az elnéző válaszokkal! Polanski pontosan tudta, hogy bűncselekményt követett el, egyébként miért menekült volna el Amerikából. Ha akkor elkapják, megkapja méltó büntetését. Még az Oscárt sem merte átvenni. 30 éve él olyan országban, ahonnan nem adják ki az érvényes elfogató parancs ellenére,mert kiaadatási szerződés a két ország között nincs! Miért nem világosították fel a fizetett ügyvédei, hogy most megbukhat. Tudatosan bújkált a jog adta mentesség mögé, potosan tisztában volt azzal, hogy elkaphatják. Kedves kérdező a mai szabad szexre hivatkozva elbagatelizálja a 30 évvel ezelőtt elkövetett bűncselekményt. 30 év alatt sokat változott a világ, az akkori 13 éveseket össze sem lehet hasonlítani a mai fiatalokkal. Megérdemli a büntetést, ha ilyen hülye. Ezt a díjat is átvehette volna helyette más, és megúszta volna a letartóztatást. Egyébként én a hölgyet sajnálom, mert a megbocsájtást követően ismét róla fognak cikkezni az újságok, na, ez a probléma, és nem a Polanski jelenlegi helyzete!
2009. okt. 4. 12:15
 26/26 anonim ***** válasza:
31%

Bolhából elefántot csináltak, és kész! Polanszki lefeküdt egy fiatal nővel, a lány beleegyezett... ennyi!

Amúgy meg, ha a nő nem vállalja az interjút, akkor mi van? Max cikket írhatnak! De VÁLLALJA! Kell neki a pnéz, amit azért leperkálnak!

Ugyan már gyerekek, a nő ebből gazdagszik meg lassan

2009. okt. 4. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.