Mi lesz Roman Polanskival?
Ugye tegnap hír volt hogy letartóztatták, mert több mint 30 évvel ezelött megrontott egy 13 éves lányt (hát képet mutattak róla nézett ki vagy 17-nek)
Most komolyan lehetséges hogy valaki egy 30 éves ügy miatt élete végéig börtönbecsukjanak? Nekem elég őrültségnek hanzik...még ha erőszakról lenne szó érteném, de ez megrontás volt, azaz beleegyezéssel történt...
Az az igazság hogy nem tudjuk mi az igazság, mert mindenki mást ír és mást, mond a Blikk azt írja hogy elkábította a lányt, de a Blikk mindíg a legszaftosabbat írja le...
én olyat is hallotam hogy Polanskit itatták le, de olyat is hogy Polanski itatta le a lányt, sőt olyat ishogy mindketten részegek voltak, de olyat is hogy mindeketten józanok, és mindketten akarták....
Tehát elég sok mindenről lehet hallani, sőt a vicc az: nézem az RTL az egyik műsor azt mondja hogy "MEGERŐSZAKOLTA" a másik hogy "MEGRONTOTTA" na most azért úgy gondolom, hogy a kettő között elég nagy a külömbség!
Annyira utálom amikor csak a törvényt nézik ez olyan nevetséges, most ha mondjuk a lány 1 nap múlva lett volna 14 éves akkor is ez lenne hogy jajj hát 1 nap akkor bűnhődjön vagy mi van? Nekem konkrétan van olyan ismerősöm aki 13 évesen már 26 éves pasassal járt az illető modell volt akárcsak Polanski esetében, kicsit körül kéne nézni azért hogy a modelszakmába kerülő 12-13 éves lányoknak milyen életük lesz...
Én nem is tudom a lány akit én ismertem egy vallásos erkölcsös családban nőtt fel, jól nevelték bekerült ebbe a modellszakmába és 1 tanév alatt 3 huszonéves pasas ment végigrajta...legalábbis amit én tudok!
"A kérdező kommentje:
Annyira nem értelek titeket...valaki 76 év alatt csinál 1 ilyen ügyet és akkor most tényleg haljon meg meg amit akarunk, de az a sok szemétláda aki évtizedekig erőszakolgatja a gyerekeket, azokat még elkpani se képesek...
És rájuk soha senki nem mondja, hogy jajj bűnhődjön, soha senki nem törődik velük, ők vannak és erőszakolgatják a gyerekeket, most egy művész ember, aki 32 év alatt már bizonyította hogy rohadtul nem veszélyes a gyerekekre és a nőkre, ezekután még megy ez a hülyeség hogy akkoris meg minden..."
Kedves Kérdező! Nem tudom, kikre gondoltál, amikor azt írtad, hogy senki nem szidja azokat, akik évtizedekig erőszakolgatják a gyerekeket... Aki ilyet tesz BŰNHŐDJÖN!!! Akit nem fogtak el a teszetosza rendőrök, azoknak is bűnhődniük kéne, de nem tudom ezeket én elkapni...
Ez a "MŰVÉSZEMBER" (ahogy fogalmaztál) MEGERŐSZAKOLT EGY KISLÁNYT! Kutyát nem érdekli, hogy 1 hónap múlva vagy 30 év múlva, de ugyanúgy bűnhődjön meg az aberrált, mocskos tettéért, mint más bűnöző! Én sem tudom a teljes igazságot, mert nem voltam ott és nem olvastam el minden hírt, ami megjelent erről, de én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy erőszak történt! Azóta várható volt, hogy a kislány ilyen nyilatkozatokat fog adni, hogy megbocsájtott... Le lett fizetve! Ennyi!
Hiába bizonyította hosszú évek alatt Polanski, hogy tisztességes emberré vált! Amit elkövetett, azért meg kell lakolnia!
No ez télleg nevetséges. Én utána néztem, de mindenhol más van.
A lényeg: A 30 éves pasi, lefeküdt egy jó nővel, aki fele annyi idős lehetett, mint ő, úgy gondolta. Aztán kiderült, hogy még kisebb.
Azért akarják őt lecsukni, mert művész és híres, és ha nem csukják le, akkor azt mondják, hogy a hírneve miatt, és az igazságtalan.
Most ki tud már igazságot tenni?
Azért szerintem 2-5 év után kiengedhetnék... Hisz nem közveszélyes!
Télleg rohadtul elítélitek, pedig télleg semmi mást nem csinált, csak azt, amit minden férfi: Ment a farka után!
Egy 18 éves bombanő felajánlja magát neked, mit mondasz? "Hagy lássam a személyidet!" Ugyan...
Akárki akármit mond, én rászabnék 3 évet, utána meg menjen, élje világát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!