Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy tudnék riportot készíteni...

Hogy tudnék riportot készíteni egy híres emberrel?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdések lesznek de tényleg nem tudom rájuk a választ:

- Ingyen tudnék készíteni, vagy fizetnem kell annak akivel csinálni szeretném?

- Hogy lehet felvenni a kapcsolatot egy híres emberrel?

- Össze lehet hozni egy riportot úgy, hogy nem ismernek engem, magán jelleggel ( vagyis inkább vizsgafeladatba építeném) Mármint leállnak az emberek egy "senkivel" riportot készíteni?

Nem feltétlenül egy celebbel szeretnék riportot, de azért ismert legyen.

2013. ápr. 25. 21:48
 1/1 Balu86MH válasza:
Celeb függő. ha házi/vizsga feladat, akkor szerintem lehetetlen. Persze azért bennük lehet a para, hogy nem adod-e esetleg el a riportot vmi bulvár újságnak aki másnak főcímlapon közli a dolgokat (ez pl politikus celebeknél lehet) tehát et téma függő is, de mondjuk egy sima valóvilágos v valaki hasonló jelentéktelen celeb szerintem simán vállalja. Énekeseknél v zenészeknél a producert kell megkeresni, általában van hivatalos weboldaluk és ott adnak elérhetőséget is.
2013. ápr. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!