Hogyan lehet olyan cukormázat (díszítő) készíteni, amelyikkel olyan csipkemintát tudnék alkotni, amit ha két csücskénél fogva felfüggesztek, nem olvad le, és nem törik szét? Ilyeneket lehet látni pl. a híres esküvői grillázstortákon.
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 22:25
1/3 anonim válasza:
Amennyire tudom,pörkölt cukorból készítik,és forrón,igen gyorsan kell vele dolgozni.A neten lehet,hogy találsz leírást.De nagy gyakorlat és óvatosság kell ahhoz,hogy sikerüljön valamit alkotni.
2/3 A kérdező kommentje:
bocs, de szerintem nem jól értetted a kérdésem. nem a tortát kérdezem, hanem ami díszíti. biztos, hogy valami tojásfehérje hab,(vagy ?) de azt szeretném tudni hogy hogyan lesz annyira stabil.
2009. aug. 22. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!