Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet olyan cukormázat...

Hogyan lehet olyan cukormázat (díszítő) készíteni, amelyikkel olyan csipkemintát tudnék alkotni, amit ha két csücskénél fogva felfüggesztek, nem olvad le, és nem törik szét? Ilyeneket lehet látni pl. a híres esküvői grillázstortákon.

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Amennyire tudom,pörkölt cukorból készítik,és forrón,igen gyorsan kell vele dolgozni.A neten lehet,hogy találsz leírást.De nagy gyakorlat és óvatosság kell ahhoz,hogy sikerüljön valamit alkotni.
2009. aug. 22. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
bocs, de szerintem nem jól értetted a kérdésem. nem a tortát kérdezem, hanem ami díszíti. biztos, hogy valami tojásfehérje hab,(vagy ?) de azt szeretném tudni hogy hogyan lesz annyira stabil.
2009. aug. 22. 23:47
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
szerintem sima vajkrém...
2009. okt. 26. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!