Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi olyan nagy szám a/az 1D-be?!

Mi olyan nagy szám a/az 1D-be?!

Figyelt kérdés
Jó, az egy dolog hogy valaki helyesnek tartja őket. Azis egy dolog hogy van egy néhány jó számuk. De ezért minek kell isteníteni őket?! Én nem akarok rosszindulatú lenni, számonkérni vagy megbántani valakit emiatt, engem tényleg érdekel miért olyan sérthetetlenek.
2013. ápr. 16. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
Mitől lennének nagy számok? Nem veszed észre hogy az elvakult directionerek kivételével szinte mindenki oltogatja őket?:D
2013. ápr. 16. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy a lényeg, aki tényleg, őszintén szereti őket, az tudja, hogy miért. Megsúgom, hogy a "directionerek" nagy része csak divatból szereti őket, meg a cuki pofijuk miatt. Én tudom, hogy miért szeretem őket, és igenis értelmes rajongónak tartom magam. Bízom benne, hogy van még olyan rajongó, aki hasonlóan érez mint én. (: Egyébként néha én is úgy érzem, hogy túlzás, ahogy istenítik őket, annak ellenére hogy rajongó vagyok.

(és félreértés ne essék, nem egóságból mondom :D)

2013. ápr. 16. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Azzal még semmi bajom, hogy istenítik őket, én is egészségtelen szinteken szeretek sok mindent, bevallom. Viszont a probléma ott kezdődik, hogy ha valaki nem ért egyet velük, hogy az 1D a legjobb banda a világon, és ők a legjobb pasik, akkor annak már mennek a fenyegetések, meg olyanok, hogy 'ölje meg magát'. Na az már tényleg beteges. Szerencsére vannak normális fanok, és nem ítélünk fandomot pár őrült tagról, de a szememben nagyon lehúzták magukat a directionerek mostanában.
2013. ápr. 16. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!