Szerinted is Justin Bieber lesz a zene új Michael Jacksonja?
Figyelt kérdés
valószínű igen2013. febr. 20. 12:30
61/68 anonim válasza:
Az előző qrva jól megmondta teljesen igaza van
62/68 anonim válasza:
köszönöm :D kedves kérdező, most kérlek menj a wikipediára, írd be hogy: "zene" olvasd el sokat fog segíteni :D
63/68 anonim válasza:
Vicces vagy, Kedves Kérdező! :D
64/68 anonim válasza:
Justin Bieber egy XI. századi kis p*cs. Michael Jackson egy énekes volt. Vili? ÉNEKES!!! Ez már egy új generáció, akinek az a zene, hogy Tuc-tuc meg az ilyen elkényeztetett tinik, akik úgy ki vannak sminkelve, hogy nem is látszanak tőle! Emberek, azt hiszem kijelenthetjük: Ez a generáció sem lesz sose normális!
65/68 anonim válasza:
Nem... Michael pótolhatatlan! Nem lesz utódja sohasem! Főleg nem egy tehetségtelen valaki, mint justin biber
66/68 anonim válasza:
A kérdés 2013.as, most 2017 van.
JB m3g mindig egy senki, Michael még mindig a világ királya. Nincs miről beszélni.
68/68 anonim válasza:
Én nem vagyok az a fajta, aki azt hiszi, hogy MJ volt a zene egyetlen kiemelkedő tehetsége, de tény, hogy nagyon tehetséges volt. De sosem értem, miért akarnak az emberek új Elvist, MJ-t, akárkit. Igen, az lehet, sőt, szerintem lesz is, hogy lesz majd valaki más, aki szintén legenda lesz, és besorol Mercury, MJ, a Beatles, Aretha Franklin meg a többiek mellé. De nem lesz ugyanolyan. Nézd meg, a középszerű sztárok mind ugyanolyanok, de a legendák egymástól is különböznek. Mind egyéniség. Még egy MJ nem lesz, nem is kell, hallgassuk a régit, ha akarjuk, de senki másból e lesz még egy, hülyeségek ezek a kérdések. lesz viszont még ekkora zenei legenda, de nem JB lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!