Szerinted is Justin Bieber lesz a zene új Michael Jacksonja?
Kizárt. Michael Jackson KÖZELÉBE SEM FOG ÉRNI. Nem hogy nő hanem csökken biebernek a közönsége. Most ez szintén f*s one directiont szeretik a kamasz lányok. Az meg hogy minden korosztály kedvence legyen bieber nem 1 példával tudom cáfolni. Sőt senkit sem ismerek aki biebert hallgatna.
Én soha nem fogom szeretni biebert. A kedvencem a Queen és ez soha nem fog megváltozni.
bieber nevét 5 év múlva már nem hogy nem emlegetik azt se fogják tudni hogy ki ő.
Ahogy felettem is említették valahol ilyet kérdezni már hullagyalázás.
Justin Bieber még csak meg sem közelíti Michael Jacksont. MJ személyisége olyannyira komplex volt, a mozgása, hangja, zenei hallása annyira vele született és magától értetődő, amivel csak nagyon-nagyon kevesen rendelkeznek.
Ráadásul mindezeken felül még autodidakta módon fejlesztette magát több területen. Akik ismerték, állítják, rendkívül okos és művelt ember volt. Nem ismertem személyesen (sajnos), de a kétkedők nézzenek meg pár MJ interjút (házi videóit is javasolnám, de otthoni környezetben másképp viselkedik általában az ember, mint amikor vadidegenek mikrofont és kamerát tolnak a közelébe), és majd meglátják,hogy nyoma sincs agressziónak, még az olyan rendkívül kínos és tapintatlan kérdések esetében sem, amelyeken sokan felháborodnának,ha tőlük kérdeznék. MJ nemhogy nem háborodott fel, de kulturáltan válaszolt is, persze érzékeltetve, hogy sikamlós területre érkezett a kérdező.
Emberszerető, bölcs és rendkívül tehetséges ember volt, ami sokaknak szúrta a szemét. Lehet, hogy Justin Bieber népszerű, de valószínűleg sosem lesz olyan népszerű, mint MJ. Ne feledjétek,hogy Michael sorra rekordokat döntögetett, olyan újító volt, aki nem követte a divatot, hanem teremtette azt. Ezt nem lehet tanulni, nem lehet utánozni, ez az, amire születni kell.
én nem értem mit pattogtok? honnan tudjátok, hogy nem lesz igazán nagy énekes pár év múlva? justin bieber még csak 19 éves!!!
michael jackson 19 évesen sem volt akkora sztár, mint később!!
még rengeteget fejlődhet és pár év múlva akár maradandót is alkothat, mint jacko! benne van a lehetőség, hogy giga-mega-terrasztár lehessen, mitn michael jackson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!