Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted is Justin Bieber...

Szerinted is Justin Bieber lesz a zene új Michael Jacksonja?

Figyelt kérdés
valószínű igen

2013. febr. 20. 12:30
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
94%

"benne van a lehetőség, hogy giga-mega-terrasztár lehessen, mitn michael jackson!"

Ki adott 104 millió lemezt egyből világszerte?

Ki nyert egy este alatt 8 Grammy-díjat?

Kit neveznek a Pop királyának?

Kinek a klipjét választották a legjobb klipnek?

Mi az a duma, hogy MJ 19 évesen nem volt sztár? Ő gyerekkorától, már a Jackson 5 tagjaként sztár volt, majd szólóként még nagyobb sztár lett.

Ki nyert pályája során 13 Grammy-t?

Ki került be többször a Guinness Rekordok könyvébe, többek közt "minden idők legsikeresebb előadója" címmel?

Ki adott el összesen több mint 750 millió lemezt?

Kinek a koncertjére fogyott a legtöbb jegy? Másodpercenként 2, ez rekord...

Folytathatnám még, de szerintem nem kell... ez a cirkuszi bohóc, Bieberke, az életbe nem fogja beérni, álmaiban se...

2013. márc. 27. 06:46
 32/68 anonim ***** válasza:
84%
Ott a pont !! ;) És ezzel szerintem válaszoltunk a kérdésedre..
2013. márc. 31. 23:01
 33/68 A kérdező kommentje:

Michael Jackson 19 évesen alig volt sztár, csak egy volt a sok közül a Jackson Fiveba, névről a kutya sem ismerte!

Bieber meg nem csak azért tehetséges, mert megírják a dalait, hanem azért mert sok hangszeren tud játszani és jól tud énekelni, tnácolni, mindent!

Michael jackson is jól tudott táncolni meg minden! De attól még utolérheti Michael Jacksont jó nyugodtan! Honnan veszitek, hogy nem les zképes rá, miközben megvan a lehetőség benne, hogy a zene új Michael Jacksonja legyen, de ahhoz még kell vagy 10 év minimum + jó dalok!

2013. ápr. 1. 13:22
 34/68 anonim ***** válasza:
0%
Remélem nem, Michael Jacksonért fogalmam sincs mit vannak oda az emberek (még a Bieber is), csak egy dilis álszent pedofil volt... Bieber legalább csak álszent <3
2013. ápr. 1. 13:33
 35/68 anonim ***** válasza:
100%

MJ maga írta a dalait, írtak is neki, de főleg ő írta.

Egy olyan korszakban lett elismert zenész, amikor még nem volt internet, tehát nem voltak százmilliós nézettségek a youtube-on. Most már nagyon könnyű sztárrá válni. Ő nem megcsinált sztár volt.

2013. ápr. 1. 23:30
 36/68 anonim ***** válasza:
0%

#34-es, ma 13:33

Tudod, hova menjél...:) Én szeretem mindkettőt <3 <3

2013. ápr. 1. 23:34
 37/68 anonim ***** válasza:
100%

Nagyonn jól írta az elöttem író! Ha feltesz valaki egy videót (lehet akár mennyire nagy hülyeség), könnyen ismerté válik a benne szereplő személy! Engem annyira nem érdekel mi lesz Justin Bieberből, de azt el nem tudom képzelni, hogy a "zene új Michael Jacksonja" legyen! MJ-nak voltak rajongói a felnőttek és a fiatalok köréből is !

Míg JB-ért inkább csak a fiatal tinilányok rajongnak! És mi ez:"jól énekel, táncol és több hangszeren játszik!" Ezt a legtöbb amerikai (mostani) szatárról el lehet mondani! És tényleg nem kellene össze hasonlítani azokat a lehetőséget amik MJ idején és most vannak az ismerté váláshoz! (Mert nekem ő nem sztár csak egy ismert személy!)

2013. ápr. 2. 08:40
 38/68 anonim válasza:

Nagyon bírom ezeket a Justin Bieberes kérdéseket, ha elolvasok egyet-kettőt, garantáltan röhögök egy jót :D

Egyébként én sem szeretem JB-t, és ahogy nézem, ha valaki beír egy olyan kommentet, hogy ő mennyire szereti, azonnal kapja a negatív szavazatokat... JB halálát nem kívánom, meg ilyenek, mert senkinek a halálát nem kívánom, de azért némelyik kommenten baromi jót tudok nevetni :D

Ez a kérdés pedig Michael Jackson-nal... Hááát... Hallottál te már valaha Jacko-számot? :)

2013. ápr. 7. 11:31
 39/68 anonim ***** válasza:
85%
#34....te egy akkora.... fuuuu hallod...honnan a retekből halottad h MJ pedofil volt ?? ezt nézted az rtl klubbon vagy a fókuszban volt ?? vagy talán itt az internet baromságai között olvastad ?? Előtte talán járj utána nagyokos..gratulálok.-.szánalmas vagy !!! ... Akik meg azt mondják továbbra is pl. te is kérdező h JB akkor sztár lesz mint MJ ...ELVAGYTOK TÉVEDVE !! így nagyjából ennyi... és tudjátok a 80as években nem voltak kotyvalék sztárok ..amúgy ha jobban megnézitek a legtehetségesebb sztárok a 60-70-80-90es években voltak..nem manapság ..de hat tök8.. 16/L
2013. ápr. 11. 16:42
 40/68 anonim ***** válasza:
2%

#34-es vok...

Attól h meghalt, még nem kéne elfelejteni, hogy egy teljesen önképzavaros, torzult személyiség volt... Még hagyján h magát annyira nem bírta elfogadni, hogy "kifehéredett", de azé azt se felejtsük el h nem egyszer helyezték vád alá amiatt, amit Neverlandban művelt a kisfiúkkal... Nem értem, ha valaki meghal, akkor mért kell már rögtön isteníteni (akárcsak Amy Winehouse-t, aki egy haláldrogos életképtelenség volt)...

Mellesleg Jacksonnak még csak jó zenéi se voltak, azé elég messze volt egy Britney Spearstől... lepontozhattok, de attól még k*rvára igazam van...

Amúgy, ha neadjisten Bieber v Britney majd meghalnak (bár őket nagyon szeretem), akkor lemerem fogadni, hogy ugyanez lesz: akik szídják őket most majd itt fognak sírni a neten, hogy "úristen... mekkora tehetség volt"... Egyszerűen szánalmas ez a mentalitás, ne feledjük Jackson halála előtt mindenki rajta röhögött (Horrorra akadvában parodizálták meg kb mindenhol, ahol lehetett), nem kéne ezt elfelejteni csak azé me má nincs közöttünk...

2013. ápr. 14. 10:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!