Melyikük aranyosabb? Billie Joe Armstron, Tré Cool vagy Mike Dirnt?
Kit érdekel hogy aranyosak-e vagy nem ?
Csak a zenéjük legyen jó. -.- :D
nem aranyosak, helyesek. és kit érdekel ez ha a zenéjük jó?
Billie tleg nagyon helyes nekem is a ő kedvencem.
de ez nem kibszott one direction hogy no tehetség és csak azért híresek mert "aranyosak" -.-"
sajnos így működik ez a média.
de am mind a 3 helyes a maga módján. de Billie-nek tleg van egyfajta kisugárzása :)
Kedves előttem hozzászóló. Hetes vagyok. Most komolyan, miért baj ha nő is szereti a Green day-t? Én is lány vagyok, de ne ítélj elhamarkodottan! Én sem azért szeretem őket, mert helyesek. (bár mondjuk Billien kívűl egyik sem mondható annak, de én nem ezzel foglalkozom)Én a rádióban hallottam meg a 21guns c. számukat és rákerestem az internet youtube-on...stb.ésígy szerettem őket meg. Sőt! Nekem szó szerint hányingerem van attól, hogy valaki azért szeret egy együttest/énekest, mert, hogy milyen helyesek és mennyire fel vannak kapva... pl.:One Direction, Justin Bieber... stb. És amúgy állatira hímsoviniszta állat lehetsz, hogy egy ember miatt így elítéled a "gyengébb" (bár egyenjogúságban élünk szóval számomra ez így most picsogás) nemről ilyet feltételezel.
Kedves kérdező!
Fake,fake kérdés, de ha mindenképpen neked ez a fontos, hogy mennyire felfújt vagy milyen helyes egyénekes/banda tagjai...stb. akkor menj szépen és nyáladz a Jutin Bieber-és posztered mellett. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!