Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért majmolják a tinik...

Miért majmolják a tinik Kristen Stewartot?

Figyelt kérdés

én is tini vagyok (14/L) de én utálom őt ezek miatt:

- szerintem rossz színész (de mások szerint is)

- nem tudja használni az arckifejezéseit stb.

- megcsalta Pattinsont

- eltátja a száját

- szerintem nem is olyan szép

- és hangsúlyozni se tud ahogy nézem az alkonyatot angolul

kérdem akkor mért majmolják őt??? Mi olyan fun-os benne, mert ha még tehetsége lenne az oké... hogy Bella karaktere miatt? Bellát meg ezekért nem bírom:

- egyszerűen nincsen személyisége

- ő miatta tök sokan halnak/sebesülnek meg

- nem érdekli senki

én nem csak Stewartot hanem a karakterét is utálom (Bellát) és egyszerűen nem értem, hogy a többi tini mért rajong érte

2013. jan. 27. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert ezt nyomják a tv-be meg mindenhol, a tinilányok meg hajlamosak minden fost imádni amit tv-be meg újságba meg mindenhol nyomatnak.
2013. jan. 27. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Én láttam a filmet és olvastam is. Ha a könyvet olvasnád és nem azt a hihetetlen eszement baromságot amit a rendezők kreáltak belőle,megértenéd :) a válaszok: A pletyka hamis volt, kiderült hogy nem lett volna valami nagy felhajtás a Hófehér és a Vadász körül,ezért találták ki ezt a megcsalós mizériát a hírverésért. Épp az volt a lényeg hogy ne legyen a színésznő egy toppmodel barbie baba mert ez a történet arról szól hogy egy full átlagos lányba beleszeret egy hogyismondjam álompasi (sztem pattinson nem az dehát...) Benne van a karakterben (Bella) hogy olyan ügyetlen kis mimóza. A filmben ezt játssza el ez nem az színésznő mondjuk én nem kedvelem őt. A való életben egészen más ez csak egy szerep amit kapott és el kellett játszania. Olvasd el a könyvet és megérted,hogy miért utálják a filmet annyira: mert úgy elcseszték a filmet ahogy van egy idióta melodrámát csináltak belőle és a többi karaktert pedig elhanyagolták ami nagyon nagy hiba volt. :) A tinik azért szeretik annyira mert sokuknak (ha nem is látszik) nincs önbecsülése azt hiszik hogy gáz hogy 13-14 évesen nincs pasijuk és nem a suli legmenőbb csajai. Ezeket a történeteket épp azért találták ki hogy higgyenek és legyen valami kis önbecsülésük. Persze nem mindenki szereti az ilyen kifordított fantasy-n alapuló Romeó&Julia történeteket. Remélem tudtam pár kérdésedre válaszolni :)
2013. jan. 31. 11:27
 3/9 A kérdező kommentje:
A könyvet olvastam :) az nagyon klassz, Stepheni (remélem jól írtam) nagyon jól ír, a film gagyi, és nemhasználják ki benne a fantasztikus történeteket pl: Rosali és Jasper története, én tuti nem így csináltam volna, viszont a pletyi igaz, mert Robert P. szakitott Kristennel és azért mert nem tudta megbocsájtani neki ezt, méghozzá a díjátadó utáni bulin, mindenesetre Kristen-t én se szeretem .__. nincs tehetsége (de Pattinsonnak sincs...akármennyire helyes) csak azért futott be mert a szülei is híresek voltak, és egy híres ember gyerekének könnyebb egy főszerepet megkapni, mint egy átlag Amerikai v. angol polgárnak
2013. jan. 31. 13:42
 4/9 anonim válasza:

Tök igazad van, én sem bírom. Miért egyre népszerűbb nálunk? Mert olyanok kezdték tolni a szekerét itthon akik képesek befolyásolni embereket.

Elég ha csak egy nevet említek: Hennel Ádám, a TrendMagazin tulajdonosa... Iszonyú erővel népszerűsítik Kristent mindenhol, elég megnézni több ezren irogatnak náluk.

Tavaly képesek voltak szülinapi ajándékokat meg üzeneteket küldeni Kristennek és nem csak magyarok hanem csomó más országból is csatlakoztak hozzájuk.

Nem tudom mi a céljuk ezzel de nyilván pénz van benne. Legutóbb már olyat hallottam hogy iskolákban osztogatták a TrendMagazin aktivistái a nézhetetlen gagyi Kristen filmeket számolatlan mennyiségben. (hogy a boltokban senki nem veszi megértem...)

Ilyen manipulációs eszközökkel persze hogy népszerűvé lehet tenni bárkit MO-n ahol elég megnézni kiket majmolnak az emberek (VV Béci meg ilyenek). Pedig Kristen amellett hogy tehetségtelen, még gátlástalan is (lásd: Rob ügy). Én csak azt sajnálom hogy a tényleg jó színészek az ilyen elfuserált libák miatt nem jutnak szerephez és megbecsüléshez. :(

2013. febr. 25. 04:41
 5/9 anonim ***** válasza:
szia az olvasot soraid alapján arra jöttem rá hogy neked nagyon bejön robert ha nem igaz irj
2013. márc. 14. 16:00
 6/9 anonim válasza:
Totál egyet értek a kérdezővel, ez a csaj egy nulla.
2013. máj. 1. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Ismeritek b.asszameg??? Honnan tudjátok, hogy egy nulla, egy k.va, stb... Nem kéne úgy ítélkezni valaki felett, hogy nem ismered! Mindenhol azt olvasom, hogy ú Kristen Steawrt de ronda, milyen sz@rul öltözködik, mekkora r.banc.. Nem lehetne már leszállni róla?? "nem tudja használni az arckifejezéseit stb. " "eltátja a száját " "szerintem nem is olyan szép " Ilyenekért kell valakit utálni?? Eltorzult gusztustalan világ...
2013. aug. 24. 10:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Mielőtt bárki írná, nem vagyok Twilight fan tinilány, kristent csak a welcome to the rilyes filmben láttam játszani, ahol hatalmasat alakított.

16/F

2013. aug. 24. 10:10
 9/9 anonim válasza:
Nekem nincs bajom vele. A Twilightben ismertem meg, aztán rákerestem a többi filmjére. Szerintem jó szinésznő. Na de mindenki maga dönti el, senki nem egyforma. Én sem rajongok sok szinészért, meg énekesért, de ha más szereti had hallgassa
2013. okt. 13. 09:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!