Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lily Collinsnak miért béranya...

Lily Collinsnak miért béranya szülte a gyerekét?

Figyelt kérdés
Beteg vagy féltette a testét?

febr. 16. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az utóbbi.
febr. 16. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk ehhez marhára semmi köze senkinek, ha csak nem beszél róla nyilvánosan. Magánügy.
tegnapelőtt 01:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát én azért kicsit csalódtam benne, ha az utóbbi az igaz.
tegnapelőtt 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:
63%

Nem értem, hogy miért téma ez. Teljesen mindegy, hogy miért döntött így a párjával, nem csináltak semmi rosszat. Komolyan, olyan pofátlanság, amikor valakik ennyire belemásznának mások magánéletébe és úgy tesznek, mintha bármi közük lenne hozzá. Kicsit csalódtál? Bogaram, ha felvágnád az ereidet, Lily Collins arról se szerezne tudomást és ha mégis, nem érdekelné.

Lehet, hogy meddő. Lehet, hogy a párja az. Lehet, hogy ilyen szempontból nem kompatibilisek. Lehet, hogy kockázatos lett volna. Lehet, hogy féltette a mentális, érzelmi és fizikai következményeitől. Lehet, hogy sok lehetőségtől esett volna így el. Lehet, hogy korábban próbálkoztak és rossz vége lett (elvetélt). Teljesen mindegy. Ez egyedül rá és a férjére tartozik.

tegnapelőtt 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!