Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Dopeman hogyan tudta feldolgoz...

Dopeman hogyan tudta feldolgozni, hogy kiskorában a barátai lekötözték és lepisilték?

Figyelt kérdés
Amikor a fekete vonattal vitáztak a vonat említette és Dopimaci elismerte, hogy kiskorában a haverjai lekötözték a fához és lepisilték. Ez hatalmas traumma volt és mégis nagy sztár lett. Hogyan lehet ezt ilyen sikeresen feldolgozni?
2013. jan. 27. 00:03
 1/3 anonim válasza:
Az erősebb karakterek, azért azok, mert rájöttek hogy túl kell tenni magad, és mindig fel kell állni ha elestél.
2013. jan. 27. 01:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Sehogy. Nagyon nem tiszta az a fószer, hogy ez áll-e mögötte nem tudom, de hogy nem százas az biztos. Ettől függetlenül lehet szeretni a zenéjét (nekem nem jön be), ami valljuk be, nem lenne ilyen, ha nem olyan hatások érték volna, amilyenek. Illetve el lehet ismerni, hogy van véleménye, kiáll mellette, és a kitűzött céljai eléréséért tesz is - ezeket én is elismerem, tisztelem benne, pedig nagyon nem rajongok a fazonért, tőlem teljesen külön világ.
2013. jan. 27. 18:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy az ilyen események ált. 2 féle reakciót váltanak ki: vagy visszahúzódó, félénk nyuszi lesz az illető, vagy olyan, mint ő is. Köztes verzió nagyon ritka.
2013. jan. 27. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!