Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Milyen Hannah Montanas cuccoto...

Milyen Hannah Montanas cuccotok van?

Figyelt kérdés
Nekem van:matricák,könyv,poszterek,újság,smink,2póló,mágnes,pénztárca,ceruza,tolltartó,toll,nyalóka,csoki,vonalzó,matricás album
2009. aug. 28. 09:53
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
mért tán csak az írhat akinek tetszik? nekem nincs semmim, nem ismerem, annyit tudok róla hogy egy csaj akiért a tinik megbolondulnak, csak nem tom mért
2009. nov. 23. 19:42
 42/51 anonim ***** válasza:
Én sem értem nyugi :D De ezt csak a 10-14 éves kiscsajok értik, hisz háná montáná a sztááááár...
2009. nov. 24. 21:16
 43/51 anonim ***** válasza:

Én imádom és nekem ilyenek vannak:

pizsama,táska,párna,mappa,füzetborító,leckefüzet,toll,ceruzák,magazinok,könyvek,2 cs kártya,HM-a Film DVD, telefontartó,matricák,parfüm

2010. jan. 7. 18:41
 44/51 anonim ***** válasza:
Na és ehhez mit szólsz nekem van egy egész hadsereg hanah montanám és minden nap lefejezem az egyiket am semmim nincs mert ez egy kis senki és kis pöc$ 10 éveskék vannak csak oda érte na csá
2010. febr. 17. 16:22
 45/51 anonim ***** válasza:

nem érdekel valakit egy hannah montanas vibrátor??

és nekem van serpenyőm..tűzálló.

sőt!figyeljétek nekem a kutyámnak a szőrébe is hannah montana van:)

nah ezt múljátok fölül..

2010. máj. 6. 19:53
 46/51 anonim ***** válasza:
a világon minden ami létezik
2010. dec. 7. 15:46
 47/51 anonim ***** válasza:
nekem egy hánnás szög és egy kalapács van.Meg van hannah montana lábtörlőm,hannah montanas tüzijáték amit ha fel lősz akkor hannah fejet ad ki,akkor még van a hannah montana wc kefe és wc ülőke
2010. dec. 31. 22:35
 48/51 anonim ***** válasza:

Tolltartó,ilyen munkafüzet,egy csomó havonta megjelenő újság,ebből poszterek...asszem ennyi.Már féléve(XD)kinőttem belőle.

12/L

2011. jan. 8. 20:58
 49/51 anonim ***** válasza:

hmmm. hát mindent felsoroljak??? először is a szobámban lila hánimontanis plakát van, a lámpáim hana fejesek ja és haj is van rajtuk, aakkorvan hanamontana házimozim, táncparkettem, ja és majdnem kihagytam az udvarunkon álló színpadot, amin hánámontanás esteket szoktam tartani, mert a szomszédok imádják, jaaaa és van egy hanás téli szettem ami tartalmaz kesztyűt sálat sapkát és szánkót, aminek az elején hana fej van hajjal. imádom :) ezzel szoktam suliba menni, és mindenki irigykedve nézi, hogy nekem (az igazgatónak) hogy fújjja a hana haját a szél :DD

65/F

2011. jan. 12. 19:40
 50/51 anonim ***** válasza:

Soroljam? Ugye inkább ne?:D Mindenem olyan. (majdnem)

Törölköző,lepedő,párna,paplan,a falamra rá van festve,matricák,Az én sztorim könyve,könyvek,újságok,poszterek,sál,chips,pénztárca,póló,pulóver,nadrág,kabát,zokni,bugyi,hajgumi,iskolatáska,autogramm,toll,ceruza,mágnes,tolltartó,melltartóxĐ,függöny,doboz,cipő,napszemcsi stb. :D:D:D

2011. máj. 3. 20:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!