El fog jönni Hannah Montana Magyarországra?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 13:29
11/22 A kérdező kommentje:
Remélem nem bántok meg senkit de ha nektek nem tetszik Hannah Montana zenéje akkor ne írjatok ide!!!
2009. aug. 30. 09:20
12/22 anonim válasza:
Angyalom te kérdezted, hogy jojjon-e vagy maradjon otthon a s.ggén. Írták, hogy maradjon akkor meg ne rinyálj!
Tiszta szivembol remélem, hogy hánámontáná azt sem tudja, hol van Magyarország! MARAGGYONOTTHON! SUN!
13/22 anonim válasza:
Egyet értek én is mindenkivel !
NEM JÖN !!!!! xd
14/22 A kérdező kommentje:
HA NEM TETSZIK HANNAH MONTANA AKKOR MÉRT VÁLASZOL?HA MEG NEM TETSZIK AKKOR A SOK OKOS AKIK ÚGY ÍRJÁK LE A NEVÉT HOGY hánnámontáná AZOK ELHÚZHATNAK!!!
2009. szept. 3. 14:54
16/22 anonim válasza:
REMÉLEM ElJÖN!! IMÁDOM,Ő A TINIK BÁLVÁNYA!
17/22 anonim válasza:
pff elég szégyen!!!
sok idióta szereti! mert a bu**zi média megbolondítja a fiatalokat..engem nem tudnak ilyen sz@rral
18/22 anonim válasza:
Miért? Sztem nagyon jó a zenéje és a sorozat is jópofa. Egyébként inkább ő terjedjen el, mint a sok hülye emo:P
19/22 anonim válasza:
Miley utálók minek irtok ide ha nem szeretitek egyébként az volt a kérdés,hogy eljön-e Magyarországra nem az,hogy akarjátok-e,hogy eljöjön.23:20-as először tanuld meg leirni a nevét és utána kritizáld.
20/22 anonim válasza:
Barmok!Nem az a kérdés,hogy akarjátok-e ,hogy eljöjjön vagy sem...
Én örülnék ha eljönne,de nem tudom,hogy eljön-e :(
Reméljük :)
Miley <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!