El fog jönni Hannah Montana Magyarországra?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 13:29
2/22 anonim válasza:
Lehet, hogy nagyon elmaradott vagyok, de én úgy tudom, ő egy kitalált személy :) /mellesleg: Magyarországra/
3/22 anonim válasza:
ha elis akar jönni remélem útközben meghal
4/22 anonim válasza:
A 2. válaszolóval egyértek Hannah Montana valami kitalált titnisztár, aki mellesleg az őrületbe kerget, az osztályban csak ő róla szól minden, táska, tolltartó......IDE NE JÖJJÖN:|
5/22 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal!!
6/22 anonim válasza:
amint be teszi a lábát a normális emberek azonnal fejbe lövik.
7/22 anonim válasza:
mindenkivel egyetértek:D
ide ne jöjjön :S minek..
8/22 anonim válasza:
Itt lehet szavazni,hogy eljöjjöne:
9/22 anonim válasza:
szerintem nem kéne elvenni azoknak a kedvét akik akarják h jöjjön. amúgy hannah montana egyenlő miley cyrus-szal csak két élete van.... aki ismeri a sorozatot tudja mi a helyzet. amúgy én szívből kívánom h jöjjön Miley Budapestre <3 vesztenivaló nincs benne, sőt rengeteg lánynak az álma válna valóra, nem értem azokat akik ellent mondanak h jöjjön.... annyi az egész h akik nem szeretik nem mennek el, én se megyek olyan koncertre amit nem szeretek.
10/22 anonim válasza:
Nekem egy rémálmom válna valóra,úgyhogy jobb,ha nem jön. Nem akarok megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!