Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utálják ilyen sokan a...

Miért utálják ilyen sokan a Slipknotot?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 1 évben tapasztaltam ezeket , mind a youtube-on mind a fórumokon.

Bár többnyire ilyen jelzőket láttam: "b*zik, büdös majmok, dögöljenek" meg, meg még ezeknél finomabbbakat is

2013. jan. 4. 21:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

nem szarom le ? nem én vagyok strem olívia , azt írsz róla ki amit akarsz. Csak megjátszottam ezt az egészet gyökérkém.

Nem vagyok olyan hülye hogy a saját nevemet adjam ki inkább kiadom másét!

2013. márc. 24. 22:38
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

nem tudom hogy apád hogy tudott ilyen hülyének csinálni hogy elhidd hogy strem cigány.

Megsem fordult abban a hülye fejedben az hogy nem a saját nevemmel regisztráltam ?

Vagy olyan segg vagy hogy sosem tanulsz a hibáidból ?

2013. márc. 24. 22:40
 13/16 anonim ***** válasza:
hát a kép alapján cigány..
2013. máj. 6. 15:20
 14/16 anonim ***** válasza:
én azért nem szeretem őket ,bár számuk hallgatható számomra is mert én kő kemény slayer fan vagyok,és a slipknotosok betaláltak hogy a slayer egy........... ahha persze régóta nyomják ők már, slipknotot meg hamarosan el is feljetik akkor ténylega slayer a ........... kb ezért
2013. máj. 8. 21:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Mert az új számaik bűnrosszak.

Nemtom, miért adta el magát a Slipknot, tök jól elindultak, kemények voltak, mint az állat, aztán átmentek mainstreambe, és ilyen gagyi nyenyenye számokat kezdtek el játszani...

Nagy kár értük. Régen nagyon jók voltak. Most már nem.

2017. dec. 15. 10:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Amúgy én is Slayer fan vagyok. SLAYEEEEEER!
2018. ápr. 3. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!