Miért szidják olyan sokan Janicsák Vecát?
http://www.youtube.com/watch?v=7caYserNK68&feature=colike
borzalmasak ezek a hozzászólások !
A többségnek az a baja, hogy ezt a számot Janicsáknak tulajdonítják. Hány meg hány olyan kommentet olvastam a Quimby-nél, hogy milyen szar az a feldogozás, pedig az az ő számuk !
Nézd meg, több, mint 4 millió nézettséggel.
Az ő előadásában holmi nyálas, tucat szerelemről nyivákoló zenének hat, amikor nem az.
Nem mellesleg engem borzalmasan idegesít a sipítós orrhangja, szóval lehet, hogy másokat is.
Aláírom, az illetőről vall, hogy nem bírja kulturáltan kifejezni a véleményét, de sok helyütt igazat adok.
Megmondanád, hogy miért lennék rá irigy és féltékeny ?
Annyira nevetséges ez a védekezés a rajongóktól. Van nekem saját életem, nem kell féltékenynek lennem senkire.
Szállj már le a földre, basszus.
Majd pont te fogod megmondani, hogy kit szabad utálni, és kit nem.
Mindnekinek JOGA, érted, JOGA van szeretni és utálni valakit, akkor is, ha a fejed tetéjere állsz. Nem mellesleg, én a kérdezőtől nem ovlastam, hogy meg akarja ölni, meg különböző módon eltünteni a föld felszínéről.
Viszont arról vitatkozhatnánk, hogy ki sértget kit.
" Szánalmas csótány"<--- ismerős ?
Igen basszus sértegetem,mert qrvára felbassza az agyam h ilyeneket ír h gyűlöli őt. ÉS közbe meg felteszi ezt a kérdést, és hozzáteszi azt álszent módon h "borzalmasak ezek a hozzászólások" ÉS mi ez h gyűlöli?? Veca bármivel is megbántotta, amivel ezt az érzést váltja ki belőle???:O Szerintem NEM!Gyűlölni olyan embert gyűlölünk akik rohadtul megbántottak,megaláztak, vagy bármilyen módon ártottak nekünk!
És biztos vok benne h a kérdező is azok közé a kommentelők közé tartozik akik olyan undorító dolgokat írtak a videói alá! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!